| aDEeLAa a întrebat:

Hello! Nu ma pricep la telefoane. Imi poate recomanda cineva un telefon pe care vreau sa-l Fac cadou unei persoane in varsta. M-ar interesa:
* camera foarte buna
*usor de umblat pe el
*memorie buna(sa nu fie necesar sa stearga mereu din El)
* incarcare wireless mi-ar placea, dar nu e obligatoriu.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Câți anișori are persoana destinație?

| aDEeLAa explică (pentru sierra1):

55

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aDEeLAa):

Ai de ***... daca la 55 e in varsta... Da' nu ne zici si ce buget ai?

| aDEeLAa explică (pentru GabiDumitrescu):

Irelevant raspunsul tau. Nu era o dezbatere despre varsta.
As specifica si bugetul, dar nu cred ca ma poti ajuta referitor la ce am intrebat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aDEeLAa):

Ai visat ca nu te pot ajuta? Atunci de ce nu trimiti mesaj direct aluia despre care ai visat ca te poate ajuta? Specificatiile tale sunt foarte generale, nu ai zis la ce foloseste camera - poate e stomatolog si are nevoie sa faca poze la pacienti in gura, sau poate e mecanic auto si vrea poze pe sub masini - scenarii diferite, cerinte diferite de la camera.

| sierra1 a răspuns:

" incarcare wireless" - deja vorbim de telefoane de ultimă generație, bani să ai:

Samsung Galaxy S20 series
Google Pixel 4/4XL
Samsung Galaxy Note 10/Plus
LG V60 ThinQ
Xiaomi Mi 9
LG G8X
Huawei P30
ZTE Axon 10 Pro

de fapt ai zis ceva de genul - "recomandați-mi o mașină cu gps mi-ar placea, dar nu e obligatoriu"

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 55 de ani un om nu este in varstă, este inca tînăr, după varsta de 70 de ani poti spune ca este in varsta, acum referitor la intrebarea ta, ce telefon vrei sa i cumperi, cu butoane sau cu ecran tactil, adica touch screen? Poti gasi pe olx telefoane ieftine si bune, sau daca ai bani mergi in altex sau flanco si gasesti telefoane de la 700 lei la 5000 lei. Vrei dual sim? Si nu in ultimul rind ce marcă? Samsung, Huawei Xiaomi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huawei Nova 5T

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung Galaxy A10, A10s, A20, A20e.

| Hdhdj a răspuns:

Un Samsung j6 2018. E ieftin si bun

| Rolex4Life a răspuns:

IPhone Xr
Samsung galaxy S10/S10+