| ad2017 a întrebat:

Hello TPU! Am o problema cu camera din fata de la un Huawei P9 Lite. Deci de fiecare data cand incerc sa focusez, sa fac poza sau sa schimb pe camera din spate se blocheaza aplicatia si nu pot folosi camera pe alte aplicatii. Nu inteleg de ce. Am incercat sa il resetez dar se intampla exact acelasi lucru. Credeti ca este problema de software sau de hardware? Ce as putea face?

8 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Mai mult ca sigur este o problema cu software-ul.
Contacteaza-i prin email (sau daca au aplicatia lor dedicata (ca la Samsung cu Samsung Members)) si trimite-le cat mai multe date referitoare la problema.

| ad2017 explică (pentru LPCTSTR):

Am incercat o alta aplicatie si tot aceeasi chestie se intampla. de exemplu la Facebook sau Instagram tot se blocheaza. poate ai dreptate dar cred ca e problema de hardware (nu stiu, nu am cunostinte prea mari)

| LPCTSTR a răspuns (pentru ad2017):

Poate este o problema cu software-ul care manevreaza camera si functiile ei, software-ul folosit de alte aplicatii pentru a putea accesa camera.
Incearca sa faci o actualizare de software (cea pentru sistemul de operare), poate ea va rezolva problema.

Nu este nicio actualizare de software disponibila. Sau te referi sa fac eu manual bla bla? Pentru ca nu am nicio idee cum sa fac asta laughing

Atunci trimite-le un email sau mesaj daca au suport clienti.
Verifica daca au o adresa de email pentru astfel de probleme.
Nu uita ca trebuie sa incluzi abdolut toate datele posibile si imposibile.
Insa nu te-am intrebat: de cand exista problema?

De cand am telefonul...

De cand il ai?
Il proti duce cu garantia la service?

Nu eu l-am cumparat, dar o sa intreb.