| DiamondCat a întrebat:

Hello TPU! As dori sa stiu si eu daca intr-adevar Blackberry-urile sunt telefoane bune sau sunt bune de nimic?!... Raspuns URGENT!

10 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Crede-ma pe cuvant :sunt foarte bune!

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Daca ar fi sa aleg dintre un Iphone si un BB cu siguranta as allege BB-ul

| donnie112 a răspuns:

Crede-ma, eu am un BlackBerry 9320 black si sunt foarte multumit de el, am avut si Nokia si Samsung, dar BlackBerry mi se pare mult peste alte telefoane care sunt considerate de calitate

| Lory_1630 a răspuns:

Sunt bune :-)

| 4EverWhitYou a răspuns:

Sa spunem, ca sunt destul de bune, dar daca tot esti, mai bine iti iei iPhone... Si BlackBerry-urile sunt bune... Fa cum vrei tu!

| Ionela_Andra_1994 a răspuns:

Sunt bune

| AnotherDrug a răspuns:

Blackberry-urile sunt telefoane bune, folosite mai mult pentru trimisul mesajelor. Cum a spus si Jυsтℓσяγ decat un Iphone [Nu imi plac Iphone'urile] mai bine un BlackBerry.

| PAmy99 a răspuns:

Depind ce fel de bleckberry inti iei, unele sunt mai bune altele mai proaste...it recomand Samsung, sunt multmai bune!
funda? happy

| raduro1985 a răspuns:

De bune sunt bune.Problema e la ce vrei sa il folosesti. BB-ul e un gandget performant in special pentru comunicare-de la simpla comunicare audio sau sms, la conferinte, chatuiala cu prietenii. Daca esti pasionat de jocuri si camera performanta alege altceva.

| AlexaPunct a răspuns:

Depinde de ce iti doresti sa aiba un telefon. Blackberry-ul este mai mult " business ".