Mai sunt cateva verificari pe care le-am uitat! Pe baterie sa nu scrie "Sunsang" sau ceva de genul...dar cel mai sigur iei IMEI-ul telefonului, intri pe site-ul Samsung.ro,dai la suport, contacteaza-ne si alegi chat online. Vorbesti cu un reprezentant pe chat, ii dai IMEI-ul si iti zice el daca este original sau nu.
Daca l-a folosit 2 ani si tu in cumperi o sa te mai folosesti de el maxim 1 an Sau il iei la vreo 400 RON.
Sunt foarte "stricacioase".Mai bine incearca sa iei unul reambalat de pe site-uri.
Sunt destul de confuz si nu stiu ce naiba sa fac
Hai ca iti vand eu un telefon
Glumesc.
Ti-am zis... daca il iei undeva la maxim 400RON atunci se merita...Ma gandesc, ca pana la anul` sau cand se va strica de tot o sa mai stragi si alti bani pentru unul nou
Sau reprofileaza-te! Ia-ti un telefon cel putin cu carcasa metalica Si nu Samsung.
Sa-mi iau un iphone 4? Nu stiu sunt cam enervante...sa speram ca nu e asa vechi si ca e bunicel oricum o sa -i fac probe...
Sunt de-a dreptul enervate, sa stii
De ce tii neaparat sa ai gen ultima generatie dar second hand?
Daca ai bugetul limitat parerea mea e ca ar fi mai bine sa iti iei un telefon de anul trecut, sau chiar de acum 2 ani, doar ca nou sau pe surse de incredere.Ce are?
Daca telefonul are aproape 2 ani descarci aplicatia eMMC Brickbug Check si verifici la "chip" sa scrie "sane". Daca scrie "insane" telefonul o sa aiba sudden death adica moare dintr-o data si nu mai ai ce sa-i faci.Problema asta o au primele serii aparute de S3.Verifici logo-ul Samsung de pe fata sa nu fie un abtibild si ultimul sfat ca sa-l verifici este sa blochezi ecranul(stingi) si te uiti pe ecranul telefonului la soare. Daca se vede albastru este bine, daca este alb nu este original
S3 ul nu e ultima generatie...e vechi de vreo doi ani. il vreau pentru ca imi place mult de tot.dar nu vreau sa mi iau o teapa cat china de mare
Cred ca o sa-l duc la o consignatie ceva sa i facem verificarea
Cel mai bine! Ai vazut? Ti-ai raspuns singur la intrebare! Meriti funda
anonim_4396 întreabă:
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: