Este dual-sim, ecranul este cat de cat performant, are 512 MB RAM (este cat de cat bun), camera are doar 3, 15 MP (este slaba), android 4.2 (este bun), procesor dula-core 1, 3GHz (destul de performant). este un telefon destul de bun insa daca il vrei pentru poze sau pentru jocuri nu ti-l recomand.
Nu il vreau pentru poze, pentru ca am aparat foto si nici pentru jocuri. Dar oare cat tine bateria incarcata?
Uite mai multe detalii despre el aici http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y511-5910.php
nu scrie cat tine bateria in schimb este destul de puternica. desigur depinde ce faci, te poate tine si 12 ore daca-l folosesti la maxim sau vreo 2-3 zile daca nu-l folosesti mai deloc.
Mie mi-ar placea white dar am auzit ca se murdareste repede. Este adevarat? oricum as avea grija de el sa il tin doar in husa
Da pai cam orice telefon alb se murdareste sau se zgarie repede si se vede urat. daca il tii in husa se mentine mai bine.
Mie mi se pare ca are camera extrem de mica. Modelul e dragut, dar el ca telefon nu prea.