| DeliaAlexis a întrebat:

Hello happy

Vreau niste pareri cu privire la telefonul Huawei Ascend Y511. Va rog frumos care stiti ceva despre el sa imi spuneti pentru ca as vrea sa mi-l cumpar dar vreau sa fiu sigura ca e bun.

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Este dual-sim, ecranul este cat de cat performant, are 512 MB RAM (este cat de cat bun), camera are doar 3, 15 MP (este slaba), android 4.2 (este bun), procesor dula-core 1, 3GHz (destul de performant). este un telefon destul de bun insa daca il vrei pentru poze sau pentru jocuri nu ti-l recomand.

| DeliaAlexis explică (pentru al3xander):

Nu il vreau pentru poze, pentru ca am aparat foto si nici pentru jocuri. Dar oare cat tine bateria incarcata?

| al3xander a răspuns (pentru DeliaAlexis):

Uite mai multe detalii despre el aici http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y511-5910.php
nu scrie cat tine bateria in schimb este destul de puternica. desigur depinde ce faci, te poate tine si 12 ore daca-l folosesti la maxim sau vreo 2-3 zile daca nu-l folosesti mai deloc.

| DeliaAlexis explică (pentru al3xander):

Mie mi-ar placea white dar am auzit ca se murdareste repede. Este adevarat? oricum as avea grija de el sa il tin doar in husa

| al3xander a răspuns (pentru DeliaAlexis):

Da pai cam orice telefon alb se murdareste sau se zgarie repede si se vede urat. daca il tii in husa se mentine mai bine.

5 răspunsuri:
| theodorafemme2001 a răspuns:

Mie mi se pare ca are camera extrem de mica. Modelul e dragut, dar el ca telefon nu prea.