| Goddessss a întrebat:

Hey bună!
Ma puteți ajuta, va rog frumos, cu niște sugestii de telefon?
Trebuie sa menționez ca mai mult de 3000 de lei nu dau.
Primul aspect pe care il doresc este claritatea camerei (dacă nu are una buna, nu mi l trebuie) vreau sa fac poze multe cu el(nu îmi cumpăr aparat) si al doilea e spațiul.

Nu ma interesează culoarea, mărimea, sau alte aspecte, dar totuși nu, iphone, xiomi sau Motorola sau știu eu ce altceva.
Îmi place Huawei, Samsung... Etc

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

1. I-am cumpărat tatălui meu Realme 9 Pro+ în octombrie.
Eu am Realme GT2 Pro de 1an.
Al meu e ok, sunt mulțumit de poze, dar al lui face poze mai faine decât al meu în condiții de lumina scăzută, l-am testat în 4 scenarii diferite, mereu al lui scotea detalii mai multe, si zero zgomot.
E primul telefon sub 350euro ce scoate poze atât de bune (eu am dat 320 euro pe el in octombrie, in Romania acum e 1860 RON).

https://altex.ro/......TRLM9PPGR/

2. Al doilea model pe care as merge e Huawei Nova 10 Pro.
Mai ales ca acum serviciile Google funcționează în mod direct din telefon (e tot un emulator, asemănător cu GSpace, dar e integrat direct în Software, găsești în App Gallery totul acum), si nu mai trebuie sa ne complicam cu GSpace.

https://altex.ro/......este-4100/

Ambele au doar 4500mAh, dar și procesoarele sunt din gama de mijloc (Snapdragon 778G la Huawei și Dimensity 920 la Realme) nu consuma foarte multa baterie.

Ar mai fi și Galaxy A53, dar ma îndoiesc ca le egalează pe astea 2 la poze (insa nici departe nu e)

In 3000 te apropii și de modelele FE de la Samsung, dar un coleg de aici spunea de vreo 2 zile ca are S20FE (sau S21FE) și are camera foto jalnica, nu focalizează cum trebuie.

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Si bineinteles, telefonul indicat deja de colegul: Pixel 7

Daca si urmatoarea serie o sa continue trendul acesta ascendent, urmatorul telefon pe care mi-l voi lua va fi un Pixel.

Avantaje Pixel:
Android curat, fara aplicatii inutile (bloatware) de la producatori terti, unde ai majoritatea aplicatiilor de 2 ori, o data de la Google si o data de la producatorul telefonului,

raportul 19, 5:9 mi se pare mai potrivit, 20:9 deja aduce putin a telecomanda.

camera foto e traznet (am vazut deja poze facute cu Pixel 7 Pro, si fratele meu are S22 Ultra. Nu exista nici o diferenta intre ele, desi Pixelul costa aproximativ jumatate din cat a costat S22 Ultra)

Generatia 6 de la Pixel e de evitat din punctul meu de vedere, are camere bune, dar constructia e foarte proasta, in sensul ca trosneste in mana (testat cu Pixel 6 Pro). Pixel 7 si 7 Pro in schimb sunt ok.

Procesorul de pe Pixel 7 & 7 Pro nu se poate lua INCA la tranta cu capetele de afis de la concurenta, dar nici nu e nevoie, acelea sunt mult prea puternice pentru un utilizator obisnuit (care nu se joaca chestii pretentioase sau care nu incearca sa editeze clipuri 4K pe telefon).

| Dismally a răspuns:

Daca te intereseaza camera iti recomanda Google Pixel 6 sau 7 vezi si tu ce gasesti.

| Ineys a răspuns:

Galaxy S22 in banii aia. Cred ca e best buy.

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinMuresan a răspuns:

Pixel 7 Pro. Se gaseste pe olx nou sigilat sub 3000 RONI. L-am achizitionat cu 2800 RONI, e una din cele mai bune camere din lume si cel mai bun soft din lume!