Eu le-am avut pe ambele, e mai de calitate este iphone-ul 6, se misca bine, nu prea se blocheaza, dar mare grija de la cine il iei, poate sa aiba icloud pe el, sa nu iti iei teapa, mare grija, eu mi-am luat recent teapa de pe olx cu un Samsung s8. Parerea mea ar fi sa iei de la cineva din orasul tau, daca nu, cel mai sigur este sa iti iei j5 ul 2017. Si j5 ul este destul de ok, dar dupa un timp va incepe sa se blocheze. De ce nu alegi un A5 (2016/2017)? Eu am avut un A7 2015 acum 2 ani si chiar mi s-a parut buna gama A urilor. Ramane la alegerea ta.
Bye bye.
Referindu-ma la ios... multi imi spun sa nu aleg iphone-ul pentru ca nu poti sa iti descarci melodii pe el, jocuri si alte chestii, e adevarat? Cred ca o sa aleg iphone-ul si nu o sa il iau decat de la persoane din apropierea orasului meu si o sa il incerc la fata locului. nu cumva sa aiba icloud, sa fie fake sau cine stie ce! MULTUMESC ANTICIPAT!
J5 2017 după un timp ți se încâlzește foarte tare și o să meargă greu, la fel și cu conexiunea la internet pe yt sau la filme. la căzături e rezistent dar se zgârie foarte repede pe spate dacă nu ai husă. (din propria experiență)
de vreo 1-2 luni am luat și eu un iph 6 nou. pentru primele 2 luni să zic așa, se descurcă bine. la căzături cred că stă mult mai slab decât Samsung-ul. dar nu știu cât de bine e să îți iei unul de pe olx la mâna a 2-a. eu prefer iphone-ul momentan, îl ajută și design-ul și nu face atâtea figuri cu spațiul de stocare cum face Samsung-ul (de fapt până acum nu am avut absolut nici una cu spațiul de stocare cu iph și am 40 de jocuri destul de mari + pozele). în schimb e și alegerea ta, nici eu nu eram cine știe ce cu iph-urile și cu ios-ul până ce nu l-am folosit.
George1s întreabă:
Anonim9876456 întreabă: