| 00dey a întrebat:

Hey, guys happy aaa. as avea o intrebare : mi-am schimbat telefonul de curand si am schimbat cartelele,mutat numerele si tot tacamu'hee hee problema e ca eu il am aprins,da' el nu poate primi mesaje,sau da, nici telefoane.thinking aveti vreo solutie, cat mai urgent?
multumesc :*

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai scos numarul centrului de mesaje. Zic poate, ca nu stiu ce ai facut in telefon. Asta pentru mesaje.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele telefoane au optiune de blocare a mesajelor (sa nu se primeasca). Vezi in meniu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi daca ai semnal pe telefonul respectiv. Uita-te bine pe la "Setari"/"Settings", daca tot nu reusesti sa-l faci du-te de unde l-ai cumparat' si vorbeste cu dansu pe tema' aceasta!

| hahalera2323 a răspuns:

Vezi sa nu fie pe mod avion

| 00dey explică (pentru hahalera2323):

Pai am verificat si asta, si e dezactivat.confused am sunat a 1234 si zicea acolo tipa aia sa verific centru de mesaje.da' unde il gasesc? ca numai de aseara am telefonul, deci nu ma descurchee hee

| 00dey explică (pentru anonim_4396):

Oooof nu stiu ce pot sa fac, da' deja ma dispera, mai ales ca am mare nevoie de el. straight face nu e niciunu din voi angajat pe la un job de genu?hee hee

| hahalera2323 a răspuns (pentru 00dey):

Ce tel e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 00dey):

Daca mai ai telefonul vechi, foloseste-l pina mergi la compania ta de telefoane sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 00dey):

Centrul de mesaje este in meniul legat de mesaje. Numarul (daca lipseste) este +40722006000 pentru Vodafone si +40744946000 pentri Orange. Daca esti in alta retea, nu mai stiu numerele.