| girl2009 a întrebat:

Hey! Legat tot de telefonul meu, se întâmplă ceva ciudat. Să zicem că interlocutorul este mami. Când am căștile conectate, mami mă aude, la fel și eu. Când nu am căștile conectate, eu o aud pe ea, dar ea pe mine nu. De ce se întâmplă asta? Ce aș putea să fac?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trtebuie schimbat difuzorul sau microfonul telefonului, mergi la servis cu el si o sa aflii cauza. Ce telefon ai? Samsung?

Bula
| Bula a răspuns:

Este defect microfonul telefonului.
Trebuie dus la un service si il inlocuieste. Nu costa mult.

| Goete a răspuns:

Poti trimite un mesaj de voce pe whatsapp sau alta aplicatie? Fara casti, pentru a verifica daca iti functioneaza microfonul telefonului

| girl2009 explică (pentru Goete):

Fără căști, mesajul vocal nu se aude. Dar dacă îl trimit cu ele, se aude.

| Goete a răspuns (pentru girl2009):

Daca la aplicatia de mesagerie pe care ai trimis mesajul de voce, nu ai interzis folosirea microfonului (ceea ce ti-ar fi aparut in momentul in care inregistrezi), atunci inseamna ca ai problema cu microfonul.
Husa de la telefon nu acopera microfonul?

| Goete a răspuns:

Chiar atat de disperat(a) esti, ca ai nevoie de aprecierile noastre? Eu unul nu ma uit, sa nu ma speriu

| RB26DETT a răspuns:

S-a stricat microfonul telefonului, da telefonul pe difuzor si vei vedea ca te va auzi, cand dai telefonul pe difuzor telefonul foloseste ambele microfoane, in cazul tau microfonul principal este vinovat, am patit si eu asta cu un telefon.

| Goete a răspuns (pentru RB26DETT):

Incearca si ce ti-a scris RB26DETT, e buna idee