| porcarumadalina a întrebat:

Hey mama mea are o problema,in fiecare zi o suna numere din alte tari si cand vrea sa raspunda inchide sau tace, o suna chiar si noaptea, si de fiecare data cu numar diferit.
Ce inseamna asta?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca si-a dat numarul pe internet si acum sunt telemarketari sau ciudati din alte tari care o suna.
Fiica-mea a patit asta si dupa 6 luni de zeci de asemenea telefoane, a trebuit sa-si schimbe numaruld e telefon.

| Mayar a răspuns:

Incearca sa pui toate acele numere de telefon pe respins si sa mergeti la politie. Stiu ca politia din Romania nu prea face ea mare branza, dar merita incercat

| Samariteanul a răspuns:

Orice ar fi a nu raspunda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba despre o metoda de frauda prin care daca suni inapoi se activeaza o casuta vocala ce va taxa minim $30 apelul.

Răspuns utilizator avertizat
| Cartofescu a răspuns:

Eu zic ca maica-ta face trotuarul pe afara si o cauta clientii.

| sile44 a răspuns:

Daca sune din alta tare este foarte posibil sa fie aceiasi persoana care sa aiba mai multe cartele si sa va faca rau sau este posibil sa fie acelasi numar, dar care se schimba din cauza semalului
Precisez ca am un var in strainatate care are un numar de telefon din tare respictica de cel putin 2 ani, iar cand ma suna in majoritatea cazului imi apare alt numar desi el are acelasi numar de la inceput

| Kostzy a răspuns:

Cel mai ok e sa isi schimbe numarul de telefon.