Daca crezi ca se aude extraordinar inseamnat a ca n-ai ascultat muzica la casti beats niciodata. Oricum, copiile, chiar daca arata la fel sunt din materiale mai slabe si ceadeaza repede. Si eu am avut o pereche fake cu 50 lei din piata. Peste vreo doua saptamani s-a dus un difuzor si apoi s-au rupt in doua cand le-am scos de pe cap...cam peste o luna. Nu glumesc
E diferenta mare niciodata copia nu va fi ca originalul in orice cumperi telefon casti etc. sunt multe dezavantaje sa iei o copie in primul rand te tine foarte putin si nu se mai poate repara asta i cel mai mare dezavantaj cu replica, nu tare se da garantie si iti recomand cand vei putea sa asculti muzica si in casti originale beats sa deduci diferenta
Un coleg de-al meu are casti Beats... le-a cumparat cu 5 lei din piata!
Nu, nu se remarca nici o diferenta la aspect.
Sunetul depinde de starea lor sau de unde le-a adus. Oricum sa stii, mai bine iei ceva care nu e de marca si se aude bine decat sa iei ceva care nu "e de marca" dar se aude prost!
Eu am ascultat și la fake și la originale ...nu îmi permit sa îmi iau și si așa am alte super faine...dar pot sa iti zic ca e diferența enorma ...la cele originale simți ca plutești pe melodie se aude superb și basul este... ceea ce ți ai putea imagina mai fain ...In plus nu avem cum sa te ajutam dacă nu ne dai poze cu ele... oricum cât timp nu a dat milioane bune pe ele ...slabe șanse sa fie originale...iar dacă a dat mult pe ele și sunt fake atunci cu siguranță ai luat teapa mare. Beats urile originale sunt foarte foarte scumpe pentru niște căști audio