Solicita desfasuratorul convorbirilor si o sa vezi daca-i greseala de la Orange sau nu.
Salut,
Factura detaliata este singurul document care iti poate arata cu exactitate cum s-au consumat resursele din abonamentul tau.
Daca ai un cont online activ, poti vedea factura detaliata si pe luna in curs, in sectiunea "istoric facturi'/'detalii convorbiri", dar cu o intarziere de 72 de ore.
Am creat un tutorial care te va ajuta sa activezi si sa vizualizezi factura detaliata; il poti gasi aici http://www.orange.ro/help/cum_vad_factura_detaliata/iq/109584.
O zi buna,
Orange Helpers
Mergi la un magazin Orange si intrebi de ce ai factura atat de mare.O sa iti dea o lista cu toate apelurile formate.De acolo o sa iti dai seama.Sau poti sa iti faci cont pe site la ei si ai optiuni sa analizezi...
Ai grija cu costul suplimentar.
Vezi ca astia de la Orange mai au greseli la numerre, eu am un prieten care are numarul 0727... , si e pe Orange, poate ai sunat pe cineva si era in alta tara sau ceva de genul.
Cate ore stai pe net?(pe telefon)
pentru ca daca stai ore atunci poate ti s-au terminat mb si a inceput sa iti ia din abonament parerea mea.
Cu nety' nu ii problema, am o aplicatie care imi arata cat % mb am folosit si cat mai am