Mai pune bani si axeaza-te pe gama mate sau P din Huawei, e buna rau, eu am un Huawei mate 10 pro si cu mana pe inima zic ca mi-a picat de zeci de ori iar sticla de pe spate si chiar cea de pe fata nu au nimic, e genial de rezistent si face niste poze de plangi ^_^ Extraordinare, a primit si Android 9 pie, etc. E bun si gama Huawei e buna rau dar trebuie sa te axezi pe gamele 2017 end of year sau 2018 ca sa ai si calitate si pret bun. Bafta
Dacă crezi tu neapărat că merită, și-ți îndrăgești telefonul care a luat un milion de trânte(exagerez). Dacă-ți place tipul Allview sau Huawei, îți poți lua unul liniștită chiar și la mâna a doua. Nu știu de unde ești, dar îți spun sigur că dacă tu crezi că merită, repară-l. Dacă nu vrei să-l repari, poți vinde doar piesele din el.Îți iei unul nou, cu husă frumos, ai grijă unde-l ții, nu-l mai ține în mână la lucru sau la școală. Succes
Sincer, pana sa-l am pe asta, singurul pe care l-as fi acceptat, ar fi fost Samsung. Dar acum avand-ul pe asta, mi-a plăcut. Deci vreau sa zic ca nu sunt adepta Huawei iar all view nici sa nu-l vad. Dar ma gandeam ca ies mai ieftin sa-l repar.