S6 edge e mai mare decat iphone 6s.
Daca ei s6 edge economisesti mult mai multi bani.
S6 edge are o rezolutie a ecranului mai buna.
S6 edge are camera de 16 mp iar iphone 6s de 12 mp.
S6 edge (2600 mah) are o baterie mult mai durabila decat iphone 6s (1715 mah) (mah este unitatea de masura pentru baterie, telefoanele cu peste 2000 de mah au o baterie foarte durabila.
S6 edge are un dessing stilat fata de iphone 6s care e aproape indetic cu celelalte iphone-uri.
Cauta pe eMAG cele 2 telefoane daca vrei sa aflii mai multe despre ele si sa vezi ca nu mint.
Samsung-urile sunt mai rezistente fizic decat iphone-urile.
Samsungurile Galaxy negre au o carcasa pe spate dintr-un material care nu atrage amprente.
iphone-urile au un meniu plictisitor fara detkshop (nu mai stiu cum se scrie exact) si widget-uri cat despre android care are widgeturi si meniuri superbe.
In locul tau mi-as lua Samsung Galaxy S6 edge. Eu am Allview A5 Smiley (un telefon foarte oribil) si planuiesc eu cu o colega sa ne luam amandoi Samsung Galaxy S5 [eu(baiat)-negru sau albastru si ea(colega)-alb.
Eu mi am achizitionat curand un s6 edge gold si mi se pare foarte tare. Plus de asta, eu nu prea mizez pe iphone.
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S6 Edge (128GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ap4an7.php
Toate cele bune!
Marin_Mihai_1999 întreabă: