| honeybunny13 a întrebat:

ce parere aveti despre Samsung galaxy y s5360 este bun il aveti vreau si preturi aproximative din magazin cea altceva mi-ati recomanda dar tot asa la un pret mic http://www.google.com/......tp?/imgres

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Te rog posteza intrebarea la categoria potrivita.

| honeybunny13 explică (pentru KellyGreen):

Scuza-ma in primul rand nu stiu cu ce te-a deranjat intrebarea mea si am postat-o aici pentru ca este cae miai vizitata categorie da ce te uiti bine sunt intrebari care chiar nu au nici o legatura si nu cred ca le-ai spus la fiecare asta

| KellyGreen a răspuns (pentru honeybunny13):

Buna!
Stiu ca este cea mai vizitata categorie dar aici intra fete care stiu lucruri de beauty, la alte categorii intra persoane care chiar se pricep la telefoane, si stiu ca sunt multe intrebari care nu isi au locul dar sa nu crezi ca esti singura careia i-am atras atentia, pentu ca pana la urma de asta sunt facute aceste categorii, daca te pricepi intr-un anumit domeniu sa inti la categoria axata pe acel domeniu si e cam ciudat sa intri la beauty and fashion si sa gasesti intrebari din cele mai diverse care nu au legatura cu tematica categoriei. Si eu faceam odata ca tine dar mi-am dat seama ca raspunsuri cu adevarat bune gasesc daca postez intrebarea la categoria corecta. Sper sa nu o iei in nume de rau dar vad ca esti activa la aceasta categorie si cred ca si tu vrei sa inti la beauty& fashion si sa gasesti intrebari potrivite pentu acesta categorie nu intrebari despre telefoane, teme, motoare etc. Pentu ca gandeste-te cum ar fi ca toata lumea sa posteze aici doar pentu ca e cea mai vizitata categorie?

| honeybunny13 explică (pentru KellyGreen):

Ai dreptate da r de obicei am postat intrebari numai leagte de fashion si le-am postat aici si din obisnuinta scuza-ma atunci eram putin nervoasa

Întrebări similare