| GabitzuHr98 a întrebat:

De curand ma gandesc sa imi schimb telefonul si nu prea stiu ce sa aleg. As vrea un un telefon cu cel putin 2gb ram, Android 6.0 sau 5.0, 5", cel putin 3000mHA, camera buna atat pe fata cat si pe spate, iar pretul sa fie pana in 1100lei.
Nu vreau Samsung pentru ca am auzit ca au probleme cu bateria iar cele facute dintr-o bucata exista riscul de a exploda. Mama mea si-a luat Samsung galaxy j5 2016 si dupa cateva zile am observat ca bateria face figuri si tinde sa se umfle.

2 răspunsuri:
| OnePiece a răspuns:

Huawei P9 lite - 2GB RAM, Android 6.0 (Marshmallow), 5, 2'', 3000 mAH, camere bune. Pret: vreo 1000 de lei.
Xiaomi Redmi 4 Pro - 4100 mAH si 3GB Ram, display de 5'' si Android Marshmallow. Camera frontala mai slaba totusi.

| TheTrooper1 a răspuns:

Lenovo K6 este solutia. Baterie de 3000mah, ecran de 5 inch, camera frontala de 16 bg, cea secundara de 8, RAM 2 gb.
Pret: 750-800 lei.
Este un telefon foarte bun, il detine o prietena si este extrem de multumita de el. De astfel si eu detin un Lenovo si as vrea trecerea la un k6.
Raportul calitate-pret este excelent.
Daca mai strangi putin, ti-ai putea lua un Lenovo k6 note. Acesta are in plus fata de cel anterior 3gb RAM, bateria de 4000 si ecranul de 5.5 inch.
Inca o chestie destul de importanta, cel putin pentru mine, este faptul ca difuzoarele lor se aud tare si clar, distorsionarea este foarte mica.
Consider ca ar fi o afacere mai mult decat buna.
Sper ca te-am ajutat si ca vei lua cea mai buna decizie. Sa nu te grabesti cu alegerea! Bafta!