Skinul de pe iHunt One Love arata in ultimul hal, si nu gasesti ROM-uri pentru el. EMUI este mai prietenos.
P8 lite are procesor mai bun (Kirin 620 e mai bun ca MediaTekul ala). Uita-te pe scorul din Geekbench de exemplu.
One Love puncteaza la capitolul ecran si la faptul ca are bateria detasabila. De asemenea are 3 (vs 2) GB de RAM (multitasking mai bun) si 32 (vs 16) GB de stocare ceea ce reduce nevoia de carduri microSD. Si aplicatiile au un plus avand in vedere ca nu toate ruleaza de pe card (chestie introdusa in Android 6.0) si cele care o fac ruleaza mai incet decat din memoria telefonului.
Camerele sunt mai bune pe P8 lite (cel putin cea frontala), desi pe One Love ai stabilizare optica.
Eu parca totusi as merge pe P8 lite. Nu cred eu ca One Love va primi Android Nougat. Daca il va primi, eu zic sa mergi pe One Love.
Mai bun este ihunt one love deoarece are un procesor bun, bateria buna, camera foto de 13 mp si are o capacitate mare!
De fapt p8 are procesorul maai bun, as putea zice chiar mult mai bun, iar la memoria rom poti sa-i adaugi un card
mariam01 întreabă: