| StefaniaM a întrebat:

Hey TPU...i need help again...NU mai suport caramida asta de telefon pe care o am acuma! Adica serios, aplicatiile nu raspund si au un lag infernal, tastatura-ii ia vreo 10 secunde ca sa o pot folosi, uneori ecranul i se face negru cand vreau sa ies dintr- aplicarie si trebuie sa ii scot bateria ca sa-l fac sa functioneze din nou, iar browserul imi da crash fix inainte ca sa public un raspuns care mi-o luat 5 minute ca sa-l scriu! Care dra**** ii cauza? Acum serios,vreti sa va zic ce aplicatii instalate am(casa nu ziceti ca e de la ele):twitch,facebook,twitter,minecraft,blocklauncher,poc ketinveditor,quizup,MX player, un browser, advanced task mananger si 70% din aplicatiile preinstalate, ca pe restul le-am dezactivat.Ce ma-sa trebuie sa fac ca sa il fac sa functioneze mai bine? Nu-mi ziceti de Factory reset ca imi pierd toate datele importante si n-am root sau un pc ca sa fac backup.Plzzz help me! Va dau cate funde vreti
P.s.Imi pare rau daca am greseli de gramatica, dar mi-a fost frica sa nu imi dea browserul crussh din nou.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Acuma, sa ma bag si eu in vorba ca "musca'n lapte" sau in alta parte.
Pentru ce ai tu instalat nu ar trebuie sa mearga asa de greu. Daca ai folosit "task kill" in multe cazuri mai rau faci decat bine. Ar trebui sa activezi si celelalte aplicatii inchise, sa dezinstalezi advansed task manager si sa instalezi un program simplu de "cpu monitoring" sa vezi ce aplicatii il tine ocupat. (dupa, il dezisntalezi).
Ai putea incerca un backup pe card extern, daca ai.
Chiar daca "blocklauncher" spune ca e compatibil cu Trend, totusi nu merge bine pe toate versiunile de android.
Eu folosesc "clean master", nu foloseste procesorul deloc si isi face treaba foarte bine.

8 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Si nici macar nu ai specificat ce telefon ai...

| StefaniaM explică (pentru DeeaMarry):

Doamna-care-le-stie-pe-toate va rog sa ma iertati, eu am mai pus vreo 5 intrebari despre telefonul ala, dar am uitat cat de greu e sa dai 2 clicuri...mai ales atunci cand vrei sa "ajuti"..Na am un galaxy trend lite(hopa SAMSUNG galaxy trend lite ca am uitat ca si Nokia, si Apple, si Sony produc telefoane galaxy). Acuma poti sa imi dai un sfat sau ai "raspuns" numai pentru ca asa ti-au zis viermii din fundul tau?

Multumesc apropo foarte mult.Raspunsul tau m-a ajutat extrem de mult.Mi-a schimbat total viata!

| Cristian_Criss_1992 a răspuns (pentru StefaniaM):

Hei,ai 782 de memorie RAm..Incerca din cand in cand sa mai stergi din ea

| DeeaMarry a răspuns (pentru StefaniaM):

Pai ar fi trebuit sa iti schimbe total viata. Din moment ce te astepti ca ceilalti sa-ti acorde cateva minute din timpul lor, mi se pare normal sa le pui la dispozitie detalii referitoare la intrebarea ta, nicidecum sa le raspunzi sarcastic sau nepoliticos.

Iarta-ma din nou scumpete, insa eu ti-am dat modelul telefonului meu acum ma poti ajuta? Sau mi-ai dat reply numai pentru ca....hai ca nu mai zi nimic

Deci nu poti.Mai bine nu spuneai nimic decat sa-mi pierd timpul

| Cristian_Criss_1992 a răspuns:

Salut! S-ar putea sa fie din cauza telefonului. daca ai un telefon vechui. posibil sai ai 512 mb de RAm. ramul ajuta la efectuarea aplicatiilor( deschidere. cum merg jocurile). etc. Funda?

| StefaniaM explică (pentru Cristian_Criss_1992):

Ăăă....asta stiu si eu.Si task mananger e pentru golirea memoriei RAM.Dar totusi iti multumesc pentru raspuns!