Acuma, sa ma bag si eu in vorba ca "musca'n lapte" sau in alta parte.
Pentru ce ai tu instalat nu ar trebuie sa mearga asa de greu. Daca ai folosit "task kill" in multe cazuri mai rau faci decat bine. Ar trebui sa activezi si celelalte aplicatii inchise, sa dezinstalezi advansed task manager si sa instalezi un program simplu de "cpu monitoring" sa vezi ce aplicatii il tine ocupat. (dupa, il dezisntalezi).
Ai putea incerca un backup pe card extern, daca ai.
Chiar daca "blocklauncher" spune ca e compatibil cu Trend, totusi nu merge bine pe toate versiunile de android.
Eu folosesc "clean master", nu foloseste procesorul deloc si isi face treaba foarte bine.
Doamna-care-le-stie-pe-toate va rog sa ma iertati, eu am mai pus vreo 5 intrebari despre telefonul ala, dar am uitat cat de greu e sa dai 2 clicuri...mai ales atunci cand vrei sa "ajuti"..Na am un galaxy trend lite(hopa SAMSUNG galaxy trend lite ca am uitat ca si Nokia, si Apple, si Sony produc telefoane galaxy). Acuma poti sa imi dai un sfat sau ai "raspuns" numai pentru ca asa ti-au zis viermii din fundul tau?
Multumesc apropo foarte mult.Raspunsul tau m-a ajutat extrem de mult.Mi-a schimbat total viata!
Hei,ai 782 de memorie RAm..Incerca din cand in cand sa mai stergi din ea
Salut! S-ar putea sa fie din cauza telefonului. daca ai un telefon vechui. posibil sai ai 512 mb de RAm. ramul ajuta la efectuarea aplicatiilor( deschidere. cum merg jocurile). etc. Funda?
Ăăă....asta stiu si eu.Si task mananger e pentru golirea memoriei RAM.Dar totusi iti multumesc pentru raspuns!