Schemele complicate sunt inutile, vetuste, prăfuite, prostești chiar
bagi la incărcat când tel-lul zice asta (zice la 10 sau 15%) și îl scoți când e 100% (are microprocesor și soft performat care știe ce face, când și cât)
Simplu și automat
Introduci stecherul in priza, sau peretele cu priza in stecher, cum crezi ca e mai usor, iar celalalt capat, sub forma de USB, il amplasezi in orificiul telefonului, destinat incarcarii acestuia.
Mă gândesc că totuși știi cum se pune la încărcat. Cred că te referi la cum să îl încarci în mod "sănătos" să-ți țină cât mai mult bateria.
Păi nu îl lăsa să se descarce sub 20% căci bateria suferă mult când nu mai are curent în ea și încarc-o până pe la 85-90-100%. În timp ce se încarcă nu îl folosi, lasă-l să se încarce liniștit și fără să-l soliciți între timp. Încarcă-l de la început până la sfârșit, fără întreruperi. Din nou, nu e bine să-l lași să-i moară bateria. Asta în timp va tot dăuna. Aș zice să nu-l lași la încărcat peste noapte, deși asta e discutabilă și am auzit că nu dăunează.
Cam atât ar fi. Știu că e greu să le respecți pe toate dar încearcă cu putință pentru o durată mai lungă.
fatavisatoare3 întreabă:
WeAreSmart întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: