Parerea mea este ca Samsung galaxy s 3 este mai bun pentru ca tine mai mult bateria, Sony xperia m are dual core de 1000 mhz si Samsung galaxy s3 are quad core de 1400 mhz, in plus s3 are camera de 8 megapixeli, iar Sony are de 5 si multe altele daca vrei uita-te si convinge-te singur: http://www.phonearena.com/....../7875,6330
Merci mult, dar in locul tau as fi spus :''uita-te si convinge-te singurA''.
Am crezut ca esti baiat
Nu,nu il aleg pentru ca e Samsung...A fost doar o contrazicere, in care s-a deschis subiectul care e mai bun, l-am ales pe al doilea pentru ca specificatiile erau mult mai bune...Nu era o intrebare gen ce telefon imi recomandati sa imi iauy, am avut un Xperia, dar am trecut la un S4.Samsung mi se pare ca e mai bbun.
O sa vezi cum samsungu dupa 3 luni de zile iti face figuri merge cu lag si multe alte fite care nu iti vor conveni..mama detine un Samsung galaxy s3 de 4 luni de zile si merge ca panarama acum si nu il suprasolicita cu jocuri si alte chestii..si eu detin un iphone 4s de mai bine de 5 luni si merge ca la inceput..deci nu imi spune mie ca iphone e mai slab decat Samsung pentru ca nu cred ca ai avut ocazia sa ai un iphone sa vezi cum se comporta..toti faceti asa cei care nu ati folosit iphone..ca sunt slabe si scumpe..pai sunt scumpe pentru ca sunt cele mai bune..cine a avut si are iphone mereu va spune ca sunt cele mai bune telefoane..si eu eram la fel. iphone praf si de 5 luni de zile de cand il am m-am convins ca sunt cele mai bune..merge ca la inceput
Daca mama ta a avut nenorocul sa ia un telefon care are probleme, nu inseamna ca toate sunt la fel...Am avut un Iphone 5s Silver pentru 7 luni si personal am fost mai multumita de un S4.Acum fiecare cu parerea.
Ambele sunt panarame. iphone 4/4s/5/5s/6/6plus astea sunt baza iphone-urile restul sunt praf
De fapt, tin sa te contarzic... Apple face exact ceea ce face si Samsung, numai ca intr-o alta maniera.In plus Samsung are anumite specificatii de acum 2-3 ani, pe cand Apple abia anul acesta sau anul trecut le-au introdus...
EduardLeo întreabă: