Parerea mea este ca S4 este mai bun decat S4 mini deoarece S4 este un telefon mai mare, mie mi se pare mai elegant un telefon mare decat telefoanele mini, in plus pe S4 ai ecran mai mare pentru aplicatii si jocuri, ai destul spatiu...telefoanele mini sunt in general pentru persoane care nu le plac telefoanele mari sau care le este costisitor un telefon mare si prefera unul de buzunar!
In plus faci impresie cu un telefon mai mare decat cu unul mini
Depinde de tine.
Daca vrei un telefon mai mic si mai cochet, mini S4 e mai potrivit.
Daca vrei ceva care are putere de calcul mai mare (teoretic il folosesti la jocuri mai mult) atunci S4 e mai potrivit.
Uita-te si tu la colegi si vezi ce au. Si ia acelasi lucru. Macar o sa fii in grup, decat sa fii in afara lui.
Eu personal prefer S4 MINI, pentru ca este mai mic si mai cochet, dar tine de personalitate, de grup, de gusturi, etc.
S4 este cea mai buna alegere. De obicei variantele "mini" ale telefoanelor sunt mai ieftine si au specificatii mai slabe decat cele "originale". In plus, S4 s-a mai si ieftenit dupa aparitia lui S5 : http://www.pcgarage.ro/compara/525829,640870
S4. Sau chiar și Xperia Z2, care o apărut acum, este foarte bun, dacă ți-l permiți.
Nu se compara s4 normal cu s4 mini. asa ca nu mai ezita si achitizioneza ti s4.
S4. Ii peste mini la orice capitol. Plus ca de obicei ca specificatii subspecile telefoanlor bune sunt mai slabe si decat antecedentul de dinainte. Adica eu cred ca ii mai bun S3 decat S4 mini.