| SweetbutPsychoGirl a întrebat:

Hey TPU.
Păreri despre Motorola G85?
Vreau să îi cumpăr mamei un nou Smartphone. Şi nu ştiu ce să aleg dintre Samsung A35 sau un Motorola. Păreri?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Motorola! Dar aș cumpara Motorola G75 in loc de g85. Singurul avantaj al lui G85 este ecranul oled. Dar si lcd'ul lui G75 are avantaje.
Oled= culori mai intense, contrast mai puternic, luminozitate mai buna in bataiea directa a soareleui, un pic mai economic la energia consumata. Dezavantaje oled = nu este sanatos pentru ochi, risc mare de pmw / flikering cu timpul ( linii si umbre pe ecran), mai putin rezistent la cazaturi de cat ips lcd. G 85 mai are si dezavantajul ca are ecranul curbat. Desigur poate ti-se pare frumos un ecran curbat dar nu are nici o valaore utilitara. Este mai casabil, predispus la atingeri neintentionate, nu poate fii protejat de huse cu margini înalte.
Moto G75 are ecranul plat, procesor relativ nou si mai eficient fata de M g85 ( mg85- snpd 6s gen ( 6nn), mg75 -snpd 6 gen 3 ( 4nn).
Motorola G75 este waterproof, are certificare ip68 ( poate fii scufundat in apa) g85 nu are! G85 are doar ip 54 ( doar la stropirea cu apa). Si mai mult de atat, G75 ofera Mil-std-810h compilant. Adica telefonul este facut sa reziste la cazaturi si socuri. G85 sta mai bine, dar doar putin la capitolul camere, nu atat de bine cat sa faca o diferenta reala. Si ultimul avantaj al lui G75 este 4 ani garantati de update'uri in timp ce la G85 sunt doar 2. Pretul intre cele doua terminale ar fi : Moto g85 :1200ron ( altex), Moto g75 : 1367ron ( eMAG).

| SweetbutPsychoGirl explică (pentru Cinic):

Un răspuns complet. Mulțumesc.
Cum sunt Motorola la semnalul GSM? Mama are Oppo şi nu e bun de nimic.

| Cinic a răspuns (pentru SweetbutPsychoGirl):

Motorola sunt foarte bune la semnal si mai ales la baterie. Eu am avut un Motorola g55 power si pe care a trebuit sa il las mamei mele pentru ca vechiul ei xiaomi nu mai functiona. Nu am avut nici o problema cu semnalul si bateria ma tinea ridicol de mult. Telefoanele Motorola sunt ft bune la baterie pentru ca softul folosit este unul aproape stock, asemanator cu cel de pe google pixel. Fara blotawere. Au si ei ceva propietar, se numeste hello ui. Cu placere.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motorola clar

| gabicoo a răspuns:

Motorola.

| TimberWolf a răspuns:

Mergi pe Motorola, sunt ok, si eu i-am cumparat lu maica-mea.

| AdrianGht a răspuns:

Salutare! eu recomand Samsung.
poti cauta si pe www.pcgarage.ro - De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| Stefa0072004 a răspuns:

Dacă este, mergi pe Motorola, ca acel model de Samsung cred ca este mai slab. De obicei gama A adică A10 pana la A40 este mai slăbuț de fel. Mergi pe Motorola