Da cel puțin așa scria (am văzut un astfel de telefon in piata era 1300 lei ) sincer la cat de bine se mișcă pentru un FAKE era ok se vedea la camere și ecran că era face și spatele lui era din plastic lucios care imita originalul
Imi pare rau sa te dezamagesc dar alea nu vin cu iOS. Este un soft care imita iOS-ul si ai impresia ca-i identic. Si cutiile sunt diferite de cele originale. Sunt pe AliExpress cu circa 4-500 lei dar nu merita. Se strica usor. Cauta pe net "telefoane fake pareri" si ai sa vezi ca sunt multi care si-au luat teapa. Nu ca ar fi o suma mare dar nu merita sa arunci banii.
Exact alea nu funcționează nici la 50% din capacitatea telefonului real am văzut ieri în piața cică era "iPhone 13 pro max" pentru o clipă era să mă păcălesc până ce m-am uitat la camere și 2 erau fake apoi m-am uitat la spate care era logic din plastic lucios mat care imita originalul și mi-am dat seama că e fake ) )
Eu am vrut sa iau unul de pe Ali dar m-am razgandit. Eram curios sa vad cum functioneaza.
Salut! Deși chinezii au început să imite atât de bine IOS-ul încât multe persoane își iau țepe de mii de euro cumpărând aceste replici, acela nu este un IOS autentic. În schimb, Android este open-source și poate fi modificat în foarte multe feluri, în special versiunile vechi, drept dovadă fiind faptul că majoritatea acestor copii IPhone vin cu versiuni Android foarte vechi, 5 sau 6.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: