A5 duo e un android slabut. Recomand lumia 520. Nu are atatea aplicatii, dar se misca foarte bine.
Salut, eu zic sa nu te grabesti Nokia lumia mi se pare un telefon facut degeaba, daca mai pui 200-300 de lei iti iei Allview p5 qaud si e de 10 ori mai bun ca a5 si de 15 ori mai bun ca Nokia lumia.
Allview A5 Duodin mai multe motive, primul dintre ele esta ca are android ceea ce iti permite sa descarci cate aplicatii vrei; apoi Allview-ul s-a ridicat destul de mult si scoate produse destul de bune daca stam sa facem si o comparatie calitate pret.
Eu cred ca Allview A5 Duo Penrtruca le-am vazut pe amandoua in realitate si mi se pare mai avantajos deoarecee mai suptire are android ceea ce e un beneficiu foarte mare ca iti poti trage o gramada de. aplicatii usor si sigur fata
de alte telefoane care au Windows si acelea sunt mai complicate in cazul ca nu te descurci cu tehnologia!
Bine acum e alegerea ta eu mi-am spus doar parerea, am umblat pe Allview si am observat ca se misca bine, e bun taciul si mi s-a parut rezistent! Ma gandeam si eu sa mi-l i-au!
Eu cred ca Allview A5 Duo Penrtruca le-am vazut pe
amandoua in realitate si mi se pare mai avantajos deoarece mai subtire si are android ceea ce e un beneficiu foarte mare ca iti poti descarca o gramada de. aplicatii usor si sigur fata
de alte telefoane care au Windows si acelea sunt mai complicate in cazul ca nu te descurci cu tehnologia!
Bine acum e alegerea ta eu mi-am spus doar parerea, am umblat pe Allview si am observat ca se misca bine, e bun taciul si mi s-a parut rezistent! Ma gandeam si eu sa mi-l i-au!
Anonimul205 întreabă: