| gabytzu707 a întrebat:

Vreau sa-mi iau un telefon nou de Pasti(cred ca de pe eMag).Am vazut telefonul asta:all-view a5.Este bun? Dati si calitati ale lui si defecte. Daca nu e bun imi puteti da alte sugestii?(sa fie pana in 500 lei si cu android cel putin 4.2).Astept raspunsul vostru. Funda!big grin

3 răspunsuri:
| Nume2 a răspuns:

Ramul cam micut, camera slabuta e bunicel dar mai bine mai pui 60 lei si il iei pe asta http://www.emag.ro/......DC7YSBBBM/ este mult mai bun

| gabytzu707 explică:

Samsung trend plus e destul de bun.Doar 2 obiectii:nu e quad core(e mare diferenta intre dual core si quad core), adica se observa diferenta?
si diagonala ar trebui mai mare.

| dragos357 a răspuns:

Eu spun ca este bun.

Calitati: are o baterie care te tine destul de bine, are un ecran descul de mare doar daca nu ai probleme si vrei sa te uiti pe youtube continu, din punctul meu de vedere 512 MB Ram este chiar bine pentru un asa telefon ieftin, este chiar bun din punctul de vedere al memoriei dar daca vrei mai mult nu strica un card de 4 GB, poate sa ruleze jocurile si aplicatiile chiar bine, 4 inch e un ecran chiar mare, are 3g, 3, 2 MP e destul de bun, versiunea de 4.2 e buna fata de alte telefoane de acelasi pret sau poate putin mai mult care au 4.0 sau 4.1, iar bluethooth-ul e 4.00 si e foarte bun.

Defecte: camera secundaca e cam mica dar nu prea cred ca ai nevoie, daca vrei sa iti faci poza ori rogi pe cineva ori iti faci poza la oglind

Daca vrei un alt telefon bun ia-l pe : Samsung Galaxy Fame Lite S6790 sau Samsung Galaxy Fame (non lite) ca e cu 50 lei mai mult si nu cred ca mori, daca vrei sa stii de unde l-eam vazut acceseaza telefonul meu.eu si intra pe Samsung si il gasasesti tu.

Sper ca te-am ajutat!