Samsung Monte GT-S5620..cu catva timp in urma l-am luat cu 160 Euro..cam 650 lei...foarte bun
Buna! Uite aici site-ul lor http://www.cosmote.ro/ro/default.aspx?ns=-10000 intri in abonamente cosmote, iti alegi tipul de abonament pe care il vrei si in functie de abonamentul pe care l-ai ales intri in oferte telefoane la abonamentul respectiv si iti alegi care crezi ca ti se potriveste mai bine.De exemplu daca ai abonament Smart XL+ poti opta pentru Samsung Galaxy SII la 399 Ron sau la Smart XXL+ la 299 Ron sau Samsung Galaxy Note la abonament Smart XXL+ la 499 RON.Eu dintre astea 2 ti-as recomanda Samsung Galaxy SII, il am si sunt foarte multumita de el, indeplineste toate functiile necesare.
Incearca Samsung s5230 si la cateva telefoane poti sati schimbi modul telefonului ca la un iphone sau ca un Samsung galaxy S si altele daca il nimeresti pe cel bun iar ca sa schimbi gasesti pe net
Http://www.pcgarage.ro/......mal-white/ M ai bun decat Samsung chiar daca e mai scump. Crede-ma ca merita fiecare leu!
Samsung S6500 Galaxy mini 2 daca vrei sa la abonament xl+ este 1leu fara abonament este 649 asa scrie in revista