| ThWeY a întrebat:

Hey! Vreau sa imi iau un telefon..nu stiu exact ce telefon sa-mi iau...ideea e ca nu vreau sa imi iau chiar acum ci vreau sa mai astept sa apara modele noi de Samsung sau iphone. Dar intr-un fel nu mai pot sa astept! Am avut un Samsung galaxy s3 pe care din pacate nu il mai am fiindca mi s-a furat si il aveam abia de cateva luni si arata aproape ca nou...si mi-e "foarte dor" de el si vreau sa imi iau altul..Ma rog, intrebarea este daca stie cineva cele mai noi modele de Samsung si iphone si cand mai apar urmatoarele? Sa mai astept sau sa imi iau in lunile urmatoare altul?

6 răspunsuri:
| DiamantulAuriu a răspuns:

Iphone 4s

| GEEK a răspuns:

Hallu.; 3!

Mhm. thinking Eu am iPhone 5. smug Totuşi cel mai mult mi-a plăcut 3 GS. love struck Am avut iPhone 3, iPhone 3 GS, iPhone 4 S şi iPhone 5, de fapt le mai am. frustrated Dar cel mai mult mi-a plăcut iPhone 3 GS.hee hee iPhone-ul e mai bun ca Samsung-ul de 102139131939193198 de ori. oh go on Pentru mine. big grin Fiecare e cu părerea lui.winking Eu totuşi îţi recomand iPhone 3 GS s-au iPhone 5. kiss

Biie.; 3!

| HyenaV2 a răspuns:

Nu te lua dupa paianjen! samsungul il rupe! e slab iphone fata de Samsung! si dupa mine cel care isi merita cel mai bine banii este tot s3! eu vorbesc din experienta!

| K13 a răspuns:

Printre cele mai bune telefoane dupa parerea mea, HTC One X Plus.
Gasesti mai multe detalii despre el, aici. http://www.gsmarena.com/htc_one_x+-4976.php

| kid13 a răspuns:

Lg optimus 4x HD big grin

| BeHappy23 a răspuns:

Eu iti recomand sa iti iei un Samsungwinking
Samsung Galaxy S4 se va lansa pe 14 martie.
iPhone 5S se va lansa prin aprilie