| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Și vouă vi se intâmplă că dacă vreți să vizionați un videoclip pe you tube să nu poți să-ți confirmi vârsta decât numai cu buletinul sau card de credit?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu. Dar cum confirmi tu varsta cu cardul de credit?

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru darrio2007):

Deci eu mai am o tabletă si la ultima actualizare nu pot confirma că am 18 ani dacă vreau să privesc unele videoclipuri decât numai cu card de sau să trimit o poză cu buletinu și ei pun restricți si la unele videoclipuri si care nu sunt chiar 18+

| darrio2007 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Intru de ani de zile pe YouTube dar nu mi s-a cerut așa ceva niciodată.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Nici eu nu am auzit IN VIATA MEA de confirmarea varstei pe Youtube cu buletinul sau card bancar, cred ca nu ai aplicatia care trebuie sau site-ul care trebuie, sau cineva din familie a pus mana pe tableta aia si ti-a tras-o... ca asta se poate (parental control)

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru darrio2007):

Omul cred ca a intrat din greseala pe Youtube premium ca altfel nu-mi explic.

| darrio2007 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Probabil.

| NotNamed a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Nu e adevarat. Toti cei care sunt înregistrati ca fiind minori in contul de google și vor incerca sa intre pe un video interzis minorilor le va fi afisata acea alerta si vor putea sa vizioneze in continuare doar daca se înregistrează cu buletinul, cu cardul nu știu. Si un coleg pateste asta.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru darrio2007):

Asta mă mir și eu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu, nu mi s-a intamplat. Vezi sa nu ai ceva "virusi" happy

| NotNamed a răspuns:

Pai du.te in google si schimba data nasterii cel mult până in 2002. Daca și acolo au bagat restricție fa.ti alt cont nou fiindca asta va merge garantat, iar dupa te vei putea uita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E din cauza faptului că pe acel cont Google ți-ai setat vârsta ca fiind una de minor, de exemplu 14 ani, și dacă un videoclip sesizat de YouTube este restricționat vârstei(age restricted)nu îl vei putea viziona. Da, am văzut treaba cu verificarea. Dacă nu mă înșel se face și la conturile 18+ pentru a se asigura. Videoclipurile sunt restricționate pentru scene obscene sau limbaj colorat, în general. Sincer să fiu, mi se pare o exagerare, prea se corporatizează YouTube. Hai, înțeleg, să nu lași conturile înregistrate ca minori, asta era de mult timp deja, dar să îi verifici și pe majori deja e prea mult. Normal că multe dintre conturile înregistrate 18+ sunt ale unor copii, tocmai de aia se face verificarea asta, dar parcă e prea de tot. Iar tu ca YouTuber dacă primești o astfel de restricție pe videoclipul tău ești compromis, acel videoclip nu va mai fi vizionat de aproape nimeni.

| Anonimata345 a răspuns:

Se intampla asta pe telefon, pe laptop e totul normal.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Anonimata345):

Pe telefon la mine pot accesa si videoclipuri cu restrictie de varsta, insa pe tabletă nu, bine pe tableta l am actualizat pe telefon nu

| OnlyDeagle a răspuns:

Ai grija cu asemenea date bro, aici sunt 2 variante; ori ramai fara bani pe card ori te vezi la tv ca ai jefuit o banca in alta tara.
Mai pe romaneste pentru tn....Nu este posibil sa iti fie cerute asemenea date de catre Youtube!

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru OnlyDeagle):

Nu dau nici o poza cu buletinul și nici cardul stai liniștit