Daca vrei ceva bun si nu te deranjeaza, te poti duce la un amanet. Eu stiu destule unde poti gasi Samsung-uri S4 S3 J3 J5 in jur de 400-500 lei, si unele dintre ele arata chiar impecabil.
Cred că banii îți sunt suficienți pentru un Galaxy mini sigilat. Normal că va fi la mâna a doua, gen de pe Okazii. Dar ai grijă să nu iei țeapă.
La bani astia poti lua un Philips s398 ( este foarte bun, este chiar mai bun mai puternic ca iphon 4, eu detin unul si sunt multumit de el) sau un Asus zenfone go zb452k(daca mai pui putin poti lua un Asus zenfone go zb500kl) sunt foarte bune, ce ti-am spus aici sunt telefoane noi care merita bani astia pentru calitatea ce o ofera, daca vrei la mana a doua sunt foarte multe s3, s4, s5 iphon si asa mai departe dar la mana a doua ti-as recomanda un Huawei p8lite se gasesc la acesti bani si iti garantez ca vei fi super multumit daca alegi cu atentie
Huawei,fara indoiala! Aceleasi caracteristici ca altele dar la jumatate din pretul lor! Y3 II, 8GB, 4G, dual sim! Y5 II! Sub 400 de lei!
Pentru cativa lei in plus poti lua acest telefon:
https://www.vonino.ro/zun-xo.html
Il detin de un an jumate, si sunt foarte multumit, singura imperfectiune este ca se descarca relativ destul de usor, cam 3-4 ore folosire continua si cam 12 ore cu folosire decenta si desigur trafic de date wifi si localizare activate, dar in rest nu ai ce reprosa de la un telefon de 480 de lei, nu se blocheaza, face poze foarte bune daca lumina este decenta, are 4g, nu stiu ce altceva mai poti cere la banii astia.