Intra in safe mode sterge aplicatia, dupa intra in My Files, Files etc (depinde de la tel la tel) si cauta folderele suspecte si sterge-le.Sau daca iti este sila i-ati un antivirus, dar ce sa-ti fa daca iti este lene si sa apesi un buton ca sa stergi memoria cache
La mine nu era cu un buton, cum spui tu. Trebuia să șterg folderele manual.aș vrea să fie cu un buton. Mulțumesc de sfat, am ales totuși să fac un reset.
De fapt stergerea chiar se face cu un buton xD Te duci in setari-> Spatiu de stocare, apesi pe Cache memory sau meoria cache si ti-o sterge singur lol
Nu și la mine. Am o versiune mai veche de Android, unde trebuie să ștergi manual.
Frate de la Android 5.0 merge....sau chiar mai devreme
Idk.oricum nu am butonul de ștergere de cache.
Pai nu exista un buton special.DOAR APESI UNDE SCRIE CACHE MEMORY sau Memoria Cache
Nu sunt proastă..am înțeles ce ai vrut să spui. Dar mie nu mi-se șterg cu una cu două. Ca să le șterg trebuie să intru în manager de fișiere și să șterg toate fișierele cache.
Când dau unde zici tu, îmi bagă câte poze/videoclipuri/muzică/descărcări am. Nici de cum cache.
Toate telefoanele pe care le cunosc au asta, fix al meu s-a găsit să nu aibă.
Hai, pa ^^
Instaleaza un Antivirus ( ex. CM, 360, Bitdefender, Norton, AVG, Avira, Avast ).