| AndreeaMn a întrebat:

Ieri mi-am achizitionat un HTC Desire 200 de la Germanos, astazi am descarcat niste aplicatii de pe mobile9 si le-am copiat in tel prin cablul de date. Problema e ca eu cand intru in galerie nu imi arata aceste aplicatii, ce pot sa fac ca sa le vad? Va rog sa ma ajutati

4 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Din astia de mai de sus doar unul a raspusn la intrebarea ta corect (si anume primul). Aplicatiile nu se vad prin galerie. In ea se vad doar fotografiile si video failurile. Cind ti-ai cumparat telefonul, trebuie sa aiba o aplicatie speciala (Filer, File Manager, Files cam astea ar fi denumirile). Daca nu o gasesti, descarca de pe google play "ES File Explorer"

| Rockat a răspuns:

In galerie sunt doar poze si videoclipuri, cauta la fisiere, sau conecteaza usb-u si ounel intr-un folder de unde sa stii sal gasesti.

| Komarov a răspuns:

Mobile 9 este destul de ok deci fii atent fa-ti cont pe google play si instaleaza astro-file manager dupa o sa vezi continutul cardului ca la un telefon normal sau downloadeaza astro file manager si dai send cu bluetooth daca ai laptop

| TheClassyCat a răspuns:

Pai daca ai downloadat aplicatile bune pentru android iti vor aparea ca.apk apesi pe el si il instalezi (Totusi iti recomand sa iti faci cont de google si sa te uiti pe google play sunt multe aplicatii si jocuri gratuite)