Intra in chrome - setari - setari pentru site-uri - notificari - si sterge toate site-urile care apar la "se permite".
Am făcut așa și mi-au dispărut toate! Mulțumesc mult!
Cu drag
Și de alaltăieri tot cu această ocazie mi s-a sugerat să îmi instalez aplicația Smart Cleaner Pro? Știi ceva de ea? Funcționează sau e fake?
Eu nu folosesc asa ceva. Din cand in cand mai sterg fisierele nefolositoare din telefon si cache. Si la chrome la fel, istoric si cache. Poate e buna si aplicatia aia, incearca, eu unul nu folosesc.
Resetează telefonul!
Dacă revii la setările din fabrică scapi de problemă 100%!
Numai da click permite, ar trebui să ieși din pagină. Cum îți apare ție acel permite, te îndrumă pe o pagină sau cum?
https://ibb.co/PDfDKW8
Și mie îmi mai apare când dau click pe un link fake. Mă îndrumă către o pagină aiurea, îmi spune să dau click pe cutare apoi la final chestia cu virusul, că în câteva minute se blocheaza telefonul sau se șterg nu știu ce. Eu de obicei ies din pagină ca în poza de mai sus, mișcare cu degetul spre stânga, și am scăpat, revine pe o pagină curată de google.
MERGI LA POLIȚIE
tu crezi că o să te ia pe tine ancom-ul in considerație ei se bagă pentru milioane de euro
Sa le ignori deoarece nu sunt reale, chiar si cele cu virusii. Este mai greu sa înțelegi daca nu ești la curent cu zona asta IT.
Știu că trebuie să le ignor, dar nu mai vreau să primesc aceste notificări.
Poti folosi browser.ul opera, activa adblock.ul si nu vei mai avea reclame si redirectionari bruște. Nu oprește toate redirectionarile dar isi face treaba voarte foarte bine. Cand accesezi linkuri trebuie imediat sa te uiti in bara de adresa ce link este. Iti poti da seama foarte usor daca te va duce pe pagina dorita sau pe un link fantoma.
Ai un virus, dar nu asculta de ce zic notificarile. Șterge cookiurile si istoricul din browser, instalează Malwarebytes din google play. Pe mine m-a scapat de un virus
Intra la setari in aplicații, găsești aplicația depe care stai pe net (gogle, chrome) si dai sterge memoria, nu ar mai trebui sa ai probleme. Pur si simplu fara sa stii ai dat permisiunea unei pagini si iti da spamuri