Iti spun eu cum sa iti bagi 112MB gratuit pe Orange daca imi dai funda!
Baga-ma la yahoo:
lupugabriela99@yahoo.com
Bună!
N-ai precizat : ce telefon ai, în ce reţea eşti şi dacă ai abonament sau cartelă PrePay...
Din întrebările tale anterioare am observat că ai un Samsung Wave Y S5380, acest model are wi-fi; vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/samsung_wave_y_s5380-4127.php
Dacă NU ia Manualul telefonului ( în limba română ), atunci îl poţi descărca de la linkul :
http://downloadcenter.samsung.com/......120111.pdf
POŢI să te conectezi la internet prin wi-fi, la o reţea din casă ( dacă ai internet la Pc atunci îţi iei un router wireless şi ai net prin wi-fi şi pe telefon ) sau din vecini ( depinde ce reţele găseşte ), ori de la un local cu wi-fi free.
Astfel NU vei plăti trafic de net.
Dacă vrei să te conectezi prin conexiune de date ( 3G/GPRS ) atunci TREBUIE activat internetul şi făcute setări pe telefon ( în funcţie de reţeaua de telefonie )...
Toate cele bune.
Ce telefon ai, in ce retea esti, cartela sau abonament, ce optiune?
Trebuie sa dai detalii nu doar sa pui intrebarea.
Daca ai optiunea in abonament sau in cartela.
Altfel nu poti ( eventual schimbi abonamentul sa fie si internet)
funda
Pai apeleaza *100#, ramura 3 : Internet si apoi ramura 1: Internet gratuit. Apoi trebuie sa primesti msj de confirmare Si asa ai net pe telefon. Bafta!
Sunt tot felul de optiuni...pe ce retea esti? daca esti pe Vodafone poti alege 100MB cu 2 euro, 250MB cu 4 euro, 500MB cu 6 euro, 1GB cu 8 euro, daca esti pe Orange dai la *100# is gsesti tot flu de oferte la internet(acelasi nr este si la Vodafone), iar daca esti pe cosmote habar n-am. Poti de sigur intra pe net daca ai Wi-Fi si poti iarasi sa-ti iei un abonament avantajos care are si internet. Ai trei optiuni, alege-o pe cea perfecta pentru tine. sper ca te-am ajutat! Fundita?
Pai daca esti pe abonament cere sa iti bage si in oferta MB sau daca itit reincarci cu cartela alege o optiune care sa contina MB
Daca telefonul are functie Wi-Fi poti sa gasesti un Wi-Fi fara parola si vei ava internet! Sau poti sa suni la cine esti tu abonat si sa vorbesti cu ei legat de internet pe telefon si trebuie sa dai bani dar eu sunt multumit! Sper ca am fost de folos!
Trebuie sa te duci la reteaua de telefonie mobila(Orange, Vodafone, cosmote sau altele)de la care apartii si sa-ti iei un abonament sau extraoptiune cu internet.Depinde si ce telefon ai, pe alea mai vechi nu va merge bine sigur, unele site-uri nu se vor incarca si va merge foarte greu. oricum du-te la cei de la telefoane si te vor lamuri ei ce optiune sau abonament e mai buna.Bafta!
Incearca sa iei legatura cu un agent sau sa te apropii de un ofice depinde la ce esti Moldcell sa Orange.