| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios a întrebat:

Imi puteti da sugestii de telefoane? Voi lua unul in Aprilie cel mai probabil, si vreau doar sa fie maricel, sa faca poze macar decent si sa aiba spatiu de stocare suficient (minim 32gb)

M-am gandit la Huawei P20 lite, insa sunt deschis la propuneri, incadrate cam in acelasi pret. Ceva nou, 2018-2019.

10 răspunsuri:
| WsTiger a răspuns:

Recomand A7, un telefon bun si are toate cerintele pe care le ceri tu. (stocare, poze foarte bune)

| Intruder19 a răspuns:

Recomand PocoFone F1.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php

In ~1450 lei ai configuratie care se bate cu telefoanele high end.

| ziftode a răspuns:

Depinde de, ce buget ai si ce te intereseaza
Xiaomi e cel mai bun performanta pret (performanta, nu fiabilitate)
insa nu camera cu OIS, OIS inseamna ca poti sa faci poze BUNE pe lumina putina, deci, daca te intereseaza pozele, eu mi-as lua un telefon de top la mana a doua (S7, S8)

| cristi202 a răspuns:

Huawei P Smart. Il am de sase luni, face poze decente, e cel mai mare dintre toate cate erau in vara de cumparat, de asta l-am si luat, are si memorie bunicica, dar, punctul lui forte e internetul, merge fenomenal chiar si acasa la mine, la tara, unde e semnal slabut.

| cristi202 a răspuns (pentru ziftode):

OK, o fi bun ca performanta, dar ce te faci daca te tine doar cateva luni, si te lasa cand ti-e mai mare dragul?
Eu unul prefer unul mai putin performant, dar care sa fie si fiabil. Asa a fost ultimul meu telefon, un LG Optimus, care m-a tinut cinci ani.

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru ziftode):

Nu am incredere in telefoanele la mana a doua. Vreau ceva pe termen lung (minim 2 ani, dar sa fie si ok ca performanta. Nu extrem de bun, ok in toate categoriile)

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru cristi202):

Ma gandeam si eu la un p smart 2019, dar nu stiu, p20 lite inspira mai multa incredere.

| cristi202 a răspuns (pentru NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios):

Mie cele doua mi se par cam la fel, daca tie iti inspira mai multa incredere P20 Lite, ia-l pe acela. Mie imi inspira mai multa incredere un Samsung, sau un Nokia, dar am mers pe P Smart pentru ca e cel mai mare ca dimensiune a ecranului, caci asta conteaza enorm pentru mine, am degetele foarte mari, si intotdeauna mi-e groaza cand vine vorba de butonat la telefon happy.

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru Intruder19):

Ce-i drept pocophone la prețul asta distruge orice. E o idee buna

| Intruder19 a răspuns (pentru NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios):

Si nu fugi de brandul Xiaomi, chiar fac telefoane decente, am un xiaomi mi6 pe care il am de 1 an si ceva, foarte multumit de el, dupa atata timp se comporta ca in prima zi.