| XantoS a întrebat:

Imi puteti spune care este cel mai ieftin telefon [preferabil Android] cu o camera HD [in modul video...]? Dau funda daca e

Răspuns Câştigător
| IonutAndrei2300 a răspuns:

Sony Xperia Tipo este cel mai ieftin smartphone al companiei japoneze, un telefon Android gândit a fi de volum. Îl găsiți la 449 lei cât și în oferta operatorilor de telefonie. O să încerc a-l testa în perioada următoare spre a vă furniza informații veridice legate de acest telefon, dacă merită sau nu a fi achiziționat. Ce primești pentru 449 lei? display de 3.2 inch cu rezoluție 320x480 pixeli,... Sony Xperia Tipo sau ce primești într-un smartphone de 100 de euro

4 răspunsuri:
| iuddavali a răspuns:

Este vorba despre Telefon Mobil GoClever QUANTUM 4 Dual Sim Black, un smartphone ieftin, la pret mic, de exceptie.

http://costel.info/blog/2013/10/24/cel-mai-ieftin-smartphone/

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Pai, ar fi unul doar sa nu radeti ok? ca ii f serios. nu stiu daca ai auzit de RDS/RCS? aia au acolo net+cablu+tel fix+tel mobil, asa si ca sa iti ei de la ei telefon, ii cu abonament (de la 4 euro in sus), tb sa ai 2 sau 3 servicii de la ei:cablu, net, tel fix. eu mi-am luat de la ei un ZTE Ice ( care in magazine ii vreo 800 lei) cu 5 euro si am platit telu` nu stiu cam 25-30 lei cam asa nu mai stiu exact, da stiu sigur ca n-am dat mai mult de 50 lei.

| Marin46 a răspuns:

Http://www.emag.ro/......E19MKBBBM/

Costa 800 lei nou, iar la abonament in jur de 300-400 lei.Eu acest telefon il am si sunt foarte multumit de el.Are camera HD 720p si filmeaza cu 30fps.Are android 2.3.7 dar iti vor merge cam toate jocurile.Eu am incercat Real Racing 3, Subway Surfers, NFS MW 2, GTA Vice City si merg foarte bine.