| GabiGabi234 a întrebat:

Imi puteti spune niste pareri despre un Galaxy S3? Si de unde sa imi cumpar o husa! Funda

Răspuns Câştigător
| Valon a răspuns:

Este un telefon bun cu un nivel mediu spre high dar fara elemente de noutate doar daca iti iei un s3 neo.Bateria te tine o zi intreaga daca te joci mult, vreo 3-4 ore pana la 25% cand este recomandat sa ti-o pastrezi, display-ul este foarte generos de 4, 7 inch care inseamna 11, 75 cm in diagonala.Singurul repros este design-ul sau care mi se pare destul de urat, acel butot care zici ca e centrul cercului circumscris(la 2/3 de varf si la o 1/3 de baza) si camera sa ce face poze necalitatetive.In rest la capitolul performanta in gaming si autonomia bateriei se descurca foarte bine.Ia-l cu cea mai mare incredere.

3 răspunsuri:
| RzNN a răspuns:

Un telefon destul de bun. Ruleaza si la ora actuala majoritatea jocurilor.

| lumy4u a răspuns:

O alegere buna, si eu amhusa gasesti oriunde, carrefour, cora, malluri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper k nu te descurajez...si eu am un S3...dar nu sunt asa multumit de el. Nu am ff multe aplicatii pe el sa zic ca il solicit la maxim, dar parca nu merge asa fluid cum as vrea. Daca doresti sa navighezi in meniul lui de exemplu, ma enerveaza ca are asa zisa pauza de gandire...nu intra instant. Per total e un telefon destul de OK...dar eu as zice sa te mai gandesti...ia ceva cu 2 Gb Ram...crede-ma ca vei simti diferenta si sa fie un Quad Core generos de la 2 in sus Ghz. O optiune buna pe care o vreau si eu cat de curand e Lg Nexus 5. E un telefon ff performant cu un procesor ff bun, 2 Gb Ram...ecran Full Hd..si un mare avantaj e ca vine cu un Android "curat" nu personalizat cum e la Samsung...care da rateuri si daca ai un S5 sau Note 3. O alta varianta ar fi Htc One...e foarte fluid si el. Am zis de aceste 2 telefoane pentru ca nu e mare diferenta de pret, fata de S3 si pe aceste telefoane nu stii ce inseamna lag sau blocaj...in sensul k merge ff fluid