Dai numarul cuiva si-l pui sal sune (cu politia langa tine si cu aparatu ala de localizat) si cel care il suna trebuie sa vorbeasca 1 minut parca su 30 sec si il localizeaza si te duci cu politia peste el.
da doar daca e amenintare cu moartea sau terorista, dar daca e ceva de genu"te prind si te bat " sau alte chestii din astea nu te ajuta nimeni
Se poate localiza telefonul dar nu cred ca o va face nimeni. Poate in cazurile de amenintare cu moartea sau ceva gen terorist. Poti sa mergi la politie si sa vorbesti cu cei de acolo pentru a vedea ce se poate face.Bafta.
Poti sa mergi linistita la politie cu numarul.Ei o sa te ajute.Probabil ca vor afla cine este anumita persoana dar locatia e mai putin posibil.Bafta!
Si cum pot afla cine este persoana daca numarul e pe cartela?
Numarul tau e pe cartele sau al persoanei respective?
Daca e al lui/ei nu prea ai cum.Dar de unde sti ca persoana aceea e pe cartela.
Nu stiu daca numarul e pe cartela dar am vrut sa iau in considerare si chestia asta. Pt ca in cazul unui abonament stiu sigur ca se poate. Ma gandeam si in cazul in care e pe cartela pentru ca nimeni nu e prost sa trimita mesaje de amenintare de pe un abonament.
Ei lasa ca si mie mi-a trimis de pe abonament. Poate e un 'smecher', ca aia din coltu' strazii de vreo 14-15 ani ce se crede tare dar nu stie ce face. Orice e posibil.Dar mai bine te-ai duce la politie cu numarul.Sau daca nu poti sa incerci la Vodafone/Orange (sau pe ce retea esti) si sa intrebi acolo daca pot ei sa iti dea raspunsul ce il astepti.
Sunt de acord cu emilitalia...Se pot localiza apelurile (stiu asta pentru ca si mie mi s-a intamplat) si la mesaje cred ca si prin ele se poate localiza respectiva persoana..Succes!:*