| Anonimul151 a întrebat:

În momentul de față, am un Samsung A51 ( îl am din 2020, deci de destul de mult timp ), iar anul acesta vreau să îmi cumpăr altul.

Însă, nu știu ce să aleg... Vreau ceva tot de la Samsung, dar ceva din anii recenți, nu prea vechi ( cum e A51 ), dual sim dar care sa suporte și electronic, 256gb, să faca poze clare etc...

Ce e mai ok? Gama A., sau S sau altă gama ( dar tot de la Samsung )? Am primit ca recomandare, gama S. S23, 24Ultra și din câte am văzut exista și S25.

Însă, nu mă pricep atât de bine deci, nu știu care sunt diferențele și care ar fi mai ok din toate punctele de vedere...

6 răspunsuri:
| AdrianGht a răspuns:

Salutare! Recomand gama S, este cea mai performanta.
Poti sa gasesti pe www.pcgarage.ro telefoane ok.
Au aparut deja si variantele S25, S25 plus, si S25 Ultra disponibile pentru precomanda, deci seria S24 se poate ieftini.
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| RusalimVasile a răspuns:

Cele din gama s sunt mai bune! dar.....cum te folosești de gama s te poți folosi și de gama. cine are telefon din ama s îl are că își permite și se dă mare că ce telefon are el! eu zic să-ți iei unul după posibilități, nu să
te dai mare! ce poți face cu unul din gama s faci si cu unul din gama A, decizia îți aparține!

| Anonimul151 explică (pentru RusalimVasile):

Chestia e că da, nu am un buget prea mare pentru un telefon de genul. Însă, din ce am văzut, un S24 Ultra pe eMAG e 5300 lei, deci destul de mult iar eu nu dau atât de mult pe el.
Însă, pe flip.ro, un S22 Plus, ( poate e puțin mai vechi, puțin mai slăbuț), dar are prețul de 1840 lei ( 2 ani garanție ). Sincer, nou nu știu cât e, dar as încerca să îmi I au un astfel de telefon de pe flip.ro pentru că e la un preț mult mai mic față de un telefon nou.

Înca un model pe care l-am văzut e Note10 Plus, la același preț ( 1840 ), cu 512 GB. Asta e ok? Din ce an e?

| NLS a răspuns:

S24 FE daca ai 3250.
Sau A54.

https://www.pcgarage.ro/......a-la-3500/

Note 10 +5G e din august 2019, are cel mult Android12, si daca nu are bateria schimbata cu una originala, iti vei blestema zilele. Avantaj, vine cu suport de card.

S22+ e din 2022.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9787&idPhone2=11252

| Kufu95 a răspuns:

Gama S recomand.

| Cipi1212 a răspuns:

Samsung este o marcă foarte bună. Nu cred că ar conta.