| DovleacTurbat a întrebat:

Într-un buget de 1000 de lei, ce telefon din gama Xiaomi recomandați?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Sincer,cel mai bine este să îl alegi strict după nevoile tale. Dacă noi îți recomandăm un anume telefon, poate după achiziție vei fi dezamăgit că nu are ceva de care tu ai nevoie, așa că cel mai bine este să iei la rand mai multe modele (poți găsi lista întreagă de
telefoane și specificațiile lor pe Gsm Arena) și să vezi care ar fi cel mai bun pentru tine în funcție de performanțe și preț.

9 răspunsuri:
| DovleacTurbat explică:

Wow, cum de nu m-am gândit la asta? :/
Nu mă pricep la comparații de genul.

| FredericChopin a răspuns:

NICI UNUL îs chinezești se strica repede alege orice in afara de gamele astea gen Xiaomi Oppo Huawei Vivo ca par ele cu deși g frumos modern dar din păcate DOAR ATÂT mai degrabă îți iei unul bun și îl schimbi o data la 4-7 ani decat sa ți iei toate jafurile și l schimbi la 1-2 ani și ca să fie tacâmul complet ba mai te n bolnavedti și cu COVID acum cică a apărut și COV20

| DovleacTurbat explică (pentru FredericChopin):

Până acum 2 ani jumate, am avut numai Samsung. Mai mult de 1 an, 1 an și un pic nu m-a ținut niciunul. Acu' 2 ani jumate, am dat de chinezăriile astea. Și acum îți scriu de pe aceeași chinezărie pe care am cumpărat-o atunci. laughing.
Singurul defect pe care.l are și pentru care vreau sa îl schimb este faptul că: l-am scăpat de câteva ori cu touchscreen-ul pe jos și acum are momente când trebuie sa apăs de 2 ori ca să tastez un mesaj. Samsung-urile, după 1 an, ba nu mă mai ținea bateria la ele, ba începeau să ruleze greu.
Chinezăria asta de Xiaomi n-are nici pe naiba, de fapt, bateria incepe sa se duca mai repede acum, mă ține cam aproape o zi întreagă.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru FredericChopin):

Domnule critic, dacă ți-a zis vecinu' de vizavi că nu sunt bune chinezăriile, așa trebuie să îi minți și tu pe ceilalți? Folosesc numai chinezării și nu am pățit cu NICIUNUL din telefoanele mele să nu reziste mai puțin de 2 ani. Da, la 2 ani îl schimb pe motiv că bateria nu mai ține ca la început, și spune-mi sincer, în afară de oamenii în vârstă sau cei care doresc să economisească bani, cine crezi tu că ar folosi un telefon mai mult de 4 ani? Suportul software se duce și performanțele scad și ele, așa că ideal este să îți iei unul nou, preventiv. Dar ideea este că dacă ai avut tu ghinion nu înseamnă că toate sunt așa.

| FredericChopin a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Atunci mai degrabă îți iei un s7/s8/s9 îs f foarte bune chiar și SH

| Adrianadrian2855 a răspuns:

Depinde ce îți place părerea ta e important?

| DovleacTurbat explică (pentru Adrianadrian2855):

Mă interesează care este mai 'performant' din gama lor, in bugetul meu. Nu mă pricep prea mult la ele.

| DovleacTurbat explică (pentru literallythesamebruh):

Mulțumesc.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Sincer,cel mai bine este să îl alegi strict după nevoile tale. Dacă noi îți recomandăm un anume telefon, poate după achiziție vei fi dezamăgit că nu are ceva de care tu ai nevoie, așa că cel mai bine este să iei la rand mai multe modele (poți găsi lista întreagă de
telefoane și specificațiile lor pe Gsm Arena) și să vezi care ar fi cel mai bun pentru tine în funcție de performanțe și preț.

| Adrianadrian2855 a răspuns:

478.90 roni cel mai ieftin redmi 9A