| ala112 a întrebat:

IOS sau ANDROID
De ce?

Parerea mea:Eu as alege Androidul deoarece:
1:este mai ieftin
2:nu sunt diferente mari dintre IOS chiar au inceput sa vina jocuri foarte cunoscute care sunt si pe IOS

Va rog fara injuraturi!

11 răspunsuri:
| bogboy101 a răspuns:

ANDROID pentru ca e mai performant si mai bun si mai performant funda?

Răspuns utilizator avertizat
| lucian007 a răspuns:

Android! eu am un Samsung galaxy s advance (Dual-core, 1 ghz, super amolet, aprox 500 mb ram, etc)l-am luat cu 6 mil la ab iar liber era vreo 13

| Ovidiu34149 a răspuns:

ANdroid clar. Cu banii de pe cel mai ieftin iphone poti sa iti iei un super android(chiar dual core).

| DustyMan a răspuns:

Andriod. Deoarece telefoanele cu android sunt mai ieftine si oricine isi permite un smartphone android. Sunt rezistente la socuri adica cand le scapi pe joc nu se sparge ca iphone-ul.

| Alees a răspuns:

Pentru ios gasesti si repede nu se compara cu android ul
Android ul nu prea e bun de nimic am avut Samsung galaxy s2 si se bloca din 5 in 5 minute i am pus si ultimu soft si facea la fel, toti prieteni mei au trecut la iphone
Acum depinde la ce vrei sa il folosesti
Daca il iei pentru muzica si internet e mai bun android ul ca e mai ieftin
Daca vrei sa fie rapid si iti place sa te joci e mai bun ios ul

| ala112 explică (pentru Alees):

Nu este adevarat eu am S Plus.
am telefonul full te jocuri plus alte programe.le rulez si nu am nici o problema lag sau ceva de genu...am vazut iphone full cu jocuri si am vazut si ce lag are...

| Elektro a răspuns (pentru ala112):

Stiu,toti applefanii zic ca merge greu. aproape toti prietenii mei (inclusiv eu) au android si la nici unu nu se blocheaza.eu am android (pe un telefon mult mai prost ca S II ) si nu s-a blocat niciodata si il am de cateva luni bune

Răspuns utilizator avertizat