Am luat o comparatie de pe net, tragi tu concluuia. Mie imi place mai mult s24
"iPhone 16 vs Samsung Galaxy S24:
Design & Display: Ambele au display OLED de calitate, dar iPhone 16 ar putea avea un design mai compact și USB-C. Samsung ar putea oferi un ecran Dynamic AMOLED mai luminos.
Performanță: iPhone 16 va avea cipul A17/A18, iar Samsung Galaxy S24 va folosi Snapdragon 8 Gen/Exynos. Ambele vor fi rapide, dar iPhone are un avantaj la eficiența energetică.
Cameră: iPhone se va concentra pe precizia culorilor și filmare video, iar Samsung va avea un zoom superior și mai multe opțiuni AI.
Software: iOS are suport mai lung, dar Samsung oferă mai multe personalizări în Android.
Concluzie:
Alege iPhone 16 dacă vrei un sistem mai simplu, actualizări pe termen lung și integrare cu alte dispozitive Apple.
Alege Samsung Galaxy S24 dacă preferi mai multe opțiuni de personalizare, ecran mai luminos și camere cu zoom mai bun."
Salutare!
Eu mereu am fost fan Samsung. Dar am observat ca mai toate au probleme cu displayul dupa cativa ani. Apare fenomenul de "Screen Burn-in" si alte probleme cauzate de folosirea telefonului cu luminozitatea maxima.
Acum am trecut pe Iphone si am ales 16 pro si sunt foarte multumit. Mai ales pe partea de fotografiii si video e TOP!
Recomand sa cumperi de pe www.pcgarage.ro
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Samsung mereu va fi peste Apple dar tu iti iei ce iti place! Nu conteaza ce ne place noua. Din punct de vedere al caracteristicilor, s24 e top, dar iese imediat urmatorul model, eu pe acela as merge. Probabil si pentru ca folosesc note de cand a aparut note 8 pana in prezent...
Mulțumesc, cred ca merg pe s24. Am mai avut iphone si mereu ajungeam inapoi la Samsung
Nu prea se pot compara sistemele de operare... Esti sigur ca ti se par mici ecranele?
In prezent am un google pixel 6 pro, am avut si s23 simplu si mi se parea cam mic ecranul, dar nu imi permit altceva decat un xiaomi note 13 pro plus care ar avea ecran mai mare
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: