| Marisa55 a întrebat:

IPhone 6s, iPhone 7 sau Samsung?

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Marisa folosește Google și vezi ce mărci de telefoane dețin supremația. Nu te lăsa inșelată de publicitate și de prostimea din jurul tau. E păcat să iți cheltui banii tăi sau a părinților pe un telefon cu caracteristici din "auzite".
Apple nu iți recomand decât in cazul in care vrei să te dai in spectacol.
Samsung iți recomand doar dacă ai suficient pentru unul de gama scumpă. In caz contrar ai la dispoziție Google.
Multă baftă și inteligență in alegere.

6 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Niciunul.Numai asta este in mintea a 80% dintre romani.Samsung sau iPhone sa ne dam mari la vecini/colegi.Ai auzit de XIaomi sau OnePlus.Sti ca, cu banii de pe un J7 de exemplu iti iei un XIaomi Redmi 5 Plus sau XIaomi Redmi S2 si sunt mult mai bune si mai ieftine.Mai economisesti si 300 lei

| Marisa55 explică (pentru Bogdan70001):

Nu totul se rezuma la a te da mare... eu ziceam de care ar fi mai bun nu înseamnă că dacă îți iei samaung sau iphone e ca sa te dai mare...

| Jannah a răspuns (pentru Bogdan70001):

Te asigur eu ca nu mi-am luat Note 8 pentru a ma da mare, iti garantez eu ca Samsung matura cu Xiaomi sau OnePlus pe jos. Vezi tu, nu toata lumea ne luam telefoane pentru a ne juca pe ele, ramai la parerea ta.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Jannah):

Se vede ca esti paralel cu telefoanele laughing) Sti mai mult ca sigur ca S9+ este momentant cel mai bun si mai nou telefon de la Samsung.E i-a sa-ti dau eu tie niste vesti happy Uite ca OnePlus 6 si Xiaomi Blackshark MATURA cu Samsung-ul S9+.Si asta nu o zic eu ca asa cred ASA ARATA BENCHMARK-URILE. Daca nu ma crezi poti cauta rezultatele pe google

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Marisa55):

Intr-adevar sunt 2 tipuri de persoane
1. Cele necunoscatoare
2. Aia care vor sa se dea mari

Sper ca faci parte din prima categorie si tine cont de ce a zis gelu pentru ca a avut mare dreptate

| gelu1970 a răspuns (pentru Jannah):

Jannah, Note 8 e un telefon excelent, cu caracteristici de invidiat. Ți-ai cumpărat unul din telefoanele cele mai bune la ora actuală.
Însă afirmația ta e falsă.
Note 8 e mai slab in randament unui OnePlus 5T, telefon care eu il folosesc de câteva luni.
Ca să nu mai vorbim de One Plus 6 care intr-adevar mătură cu gama scumpă de Samsung.
In fluiditate, in antutu, in baterie, in optimizări, ca să nu mai vorbim in preț.
Xiaomi și Huawei, in gama scumpă, de asemenea mătură cu Samsung. Spun "mătură" deoarece e termenul folosit de tine.
Tot ceea ce am scris găsești in google. Teste reale nu povești.
Ca un PS: in India, tara nr. 2 in vânzările de telefoane la nivel mondial, one plus a depașit Samsung in vânzări.
In Europa, Huawei vinde mai mult ca Samsung.
In gama medie, Xiaomi vinde cel mai mult. Nu cred că are rost să continui.
Afirm incă odată că Note8 e un telefon complet. E ok.
Însă nu e ceea ce te-au facut să crezi anunțurile publicitare.
Probabil nu ai tangență mare cu telefonia insă când afirmi ceva poți să citești referitor la asta.
O seară bună.

Întrebări similare