Samsung galaxy S7 edge!
iPhone 6 este mult prea scump, desii are acelasi functii ca si Samsungul, care-i la un pret rezonabil.
Scrie in Google: "Mărci de telefoane 2018"
Poate reușești să îți dai seama ca există și altceva mai bun și mai eficient decât Samsung și Apple, modele descatalogate.
Salut. iPhone 6s este cam vechi. In schimb, iti recomand un S7 Edge, deoarece este mai bun la camera, mai rapid in browser, jocuri.
S7 am si eu iphone dar nu merita bani la ce functii are, s7 edge e si mai ieftin si face mult mai multe decat iphone.
Iphone 6s deoarece nu are lag bateria e ok camera la fel iar s7 cum trece timpul ii va aparea lag si bateria va tine tot mai putin succes
"cum trece timpul ii va aparea lag si bateria va tine tot mai putin"
Hai serios. Lag? Jucam cs go si nu stiu eu? Afla ca 6s e mult mai predispus sa dea freeze-uri sau sa-ti mearga in suturi de la o vreme, si sta mult mai prost la capitolul baterie decat Samsung s7.
De unde stii tu ca eu nu am nici o treaba cu telefoanele? Vreau argumente, solide, nu vrajeli agramate.
Demonstreaza ca ios va fi mereu mai bun ca Android din orice punct de vedere? Descrie amanuntit. N-am chef de argumente gen "asa zic eu/asa stiu eu/asa zic prietenii".
Îți recomand IPhone, singurul dezavantaj e ca nu poți descarcă muzica fara contra cost
Marin_Mihai_1999 întreabă: