anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

IPhone x de 256 GB black la preț de 3400 lei este ok sau e scump? La mâna a 2-ua, starea 10/10 păreri va rog, mulțumesc

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Pai daca e de 256 laughing
Dar la ce iti trebuie atatia GB? Ca nu o sa ai tu atatea aplicatii. Si chiar daca ai nu cred ca o sa te ajute prea mult bateria sa le folosesti.

| almaz a răspuns (pentru Bondarel99):

Mă nene tu ești sănătos la cap? de ce te-ar interesa pe tine câți GB am eu în telefon? mă cunoști? știi ce aplicații folosesc eu și de câți GB am nevoie? NUUU. Am adresat o întrebare foarte simplă, la cei care folosesc de mult timp Iphone și sunt cumva pe fir, ce ține ce prețuri, ș.m.d., întrebarea mea era vizavi de prețul menționat de mine mai sus, pentru caracteristicile pe care la fel le-am scris, știi? comentezi, nu știi... faci la vale, nu țe-am cerut părerea legat de GB.

| Doja a răspuns (pentru Bondarel99):

Ai nevoie de minim 128 gb pentru x, pentru ca are rezolutie f mare la camera, asa ca filmele si pozele ocupa extraordinar de mult.

| TheRealFantasy a răspuns:

Site? Link?

Daca intrebi asa ceva dar nu lasi poze sau link de la anunt noi cum sa ne dam seama daca merita sau nu? laughing
La mana a2a e la jumatate de pret, ceea ce e la limita de "ok", de obicei mana a2a incepe de la jumatate de pret in jos (teoretic, asa e la casele de amanet sau site-urile serioase).
"Starea 10/10" ar insemna folosit putin/mediu undeva la o saptamana-o luna maxim, sa nu aibe zgarieturi si sa mearga la fel ca din fabrica. laughing
Marele risc totusi nu e asta, daca e un telefon furat cum mai fac unii care vand pe site-uri d-astea de mana a2a se poate sa fie blocat (de la iPhone, au servicii in plus, au un numar pe cutie de obicei la care poti suna si se blocheaza telefonul afisand pe ecran "telefon pierdut" pana e recuperat, adica pana aia de la Apple Support il "deblocheaza"); de obicei oamenii cer bani pentru deblocat in anunturi dar nu fi prost sa ii si crezi, una e Android una e iPhone
Daca nu e blocat (nici intr-o retea anume, adica neverlocked, nici telefon furat) si arata nefolosit (cu poze reale, nu de pe google imagini) atunci da, merita, pentru un iPhone X Black cu 256 gb.
Nu as da totusi in viata mea atatia bani pe un telefon, am unul la 340 euro (~1600 lei) si e perfect. laughing