| Mirel4412 a întrebat:

Iphone x sau p30 pro? Ma tenteaza amandoua, vreau sa stiu si parerea unui utilizator de iphone sau Huawei. Cat de bine merge dupa 2-3 de ani sau de cand il ai.

12 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Recomand sa te intinzi direct la p40 pro, daca vrei poze deosebite.

Eu am P10 Plus din aprilie 2017, si pentru ca inca functioneaza perfect, mi-a fost mila sa-l schimb.
Multa vreme mi se oprea zilnic, am acuzat ultimul update primit, dar in urma cu vreo 12 saptamani am descoperit problema: era activata o setare din meniu, sa se opreasca la ora cutare.

Viata bateriei dupa 4 ani de utilizare: 70% (conform AccuBattery, cel mai bun program de pe Android de genul asta).
Seara inca mai am 15%.

De ce (eu) as prefera P40 Pro in locul iPhone-ului?

Compara marimea senzorilor foto, si o sa ai raspunsul.
Pana nu demult a fost telefonul cu cel mai mare senzor de pe piata.

Intentionez sa mi-l iau, insa nu ma bazez pe serviciile google, am nevoie doar de YouTube care merge bine mersi din browser.

In loc de Maps folosesc altceva, iar restul aplicatiilor le gasesc cu ajutorul Petal Search.
(sau apk cu apk, de pe Aptoide, apkpure, apkmirror, f-droid).

| Mirel4412 explică (pentru NLS):

Eu an si un Huawei p 40 lite. Am Youtube descarcat fara reclame si redare in pe fundal ( Youtube vanced). Nu ma intereseaza foarte mult pozelez, si eu am comparat un iphone 11 pro max cu un Huawei p30, Huawei-ul a batut.

| Lukasssz a răspuns:

Nokia.

| doctorandus a răspuns (pentru Lukasssz):

Nokia XR20. Nu e cel mai bun sau cel mai rapid dar poți face duș cu el iar când cade pe podea nu pățește nimic. E cel mai rezistent.

Patru ani de aduceri la zi în fiecare lună. Android pur de la Google.

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns:

Da cum să nu țină.

| DonEduardo a răspuns:

Niciunul.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Merge ca orice smartphone mai răsărit, numa' că dai un vagon de bani pe o prăpădită de emblemă. Plata grea doar pentru imagine este boală veche.
Subansamblele sunt făcute tot în China.
Eu utilizez un telefon chinezesc, făcut în China, de către chinezi. Știi ce? Merge brici de un an jumătate și nici nu am nevoie de vreun rahat mare brand fabricat în aceleași condiții. Deci, îți urez succes cu Aifon, dacă tot ai bani grămadă de cheltuit. big grin

| Mirel4412 explică (pentru SmaraldAlbastru):

In raspunsul tau e o problema. Iphone x pe olx( la mana a doua) e 1400-1500 lei, si p 30 pro la fel, deci nu o avere. Eu nu folosesc telefonul sa stau doar pe Instagram si Facebook, asa ca am nevoie de ceva puternic. Daca as fi un vlogger sau mai stiu eu ce si as nevoie de o camera foarte bune pentru filmat, as da 4000 lei pentru un flagship recent, pentru ca am nevoie de o camera buna si portabila. Problema de fite nu se aplica la mine. Sper ca te am lamurit happy

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru Mirel4412):

Nu este nici o problemă. Chinezăria mea de 700 lei are cameră AI quad, de care mă folosesc la serviciu. Atenție, sunt nevoit să pozez piese din utilaje, aflate în tot felul de poziții, majoritatea întunecate, pentru a scoate în evidență micile defecte.
Și, ca să nu te țin în suspanswinking telefonul este un Xiaomi, venit după un Huawei.
Personal, sunt mai mult decât mulțumit.
Ca urmare, recomand să mergi pe mana celor de la Huawei.

| RealKing01 a răspuns:

Eu am Huawei P Smart Z de 3 ani si este la fel de bun ca P30 pro, deci ti-l recomand cu incredere. Smartphone-urile sunt cele mai bune. Cumpara-l ce mai stai?
https://www.emag.ro/......+p30+pro/c

| Lannyster_Cersei_1994 a răspuns:

Eu am xs si merge perfect. Mai am memorie o groaza si crede-ma ca am peste zeci de mii de poze/video etc si o gramada de aplicații
Il am de cand a aparut, din 2018. Si cred ca o sa il mai am cel putin 2 ani de acum inainte
Familia mea nu are iphone. Mor cand ma pun sa fac ceva pe telefoanele lor, se misca atat de greu si sunt nasoale rau, android. Samsung sau alte chinezării, chiar si Huawei se strica destul de repede. Mai multe cunostinte au schimbat 2-3 telefoane de cand am eu iPhone-ul asta. Telefonul meu vechi e iphone 6s si surpiza, merge si pana in ziua de azi! Si merge foarte binelaughing