Rate 2 ani doar ca sa ai iphone?
daca peste 3 luni scapi iphone ul in wc ce faci dupa aia inca 21 luni platesti ceva ce nu mai ai?
Daca nu iti permiti telefonul sa il cumperi cash, atunci eu as renunta la idee.
Ratele poti sa le faci la ceva care este strict necesar si poti avea siguranta ca nu il vei strica, cum spunea si suntserios, daca il scapi in wc ce faci?
Si ca sa iti raspund la intrebare Xs>Xr>X desi parerea mea este ca X este mai atragator decat Xr(dar este mai vechi cu 1 an)
Nu merita, iPhone a cam căzut de mult de când celelalte branduri au lansat telefoane noi și cu mult peste iPhone.
Ambele sunt la fel, doar display-ul difera la fiecare, unu e mai mare altul mai mic, în rest, aceleași periferice, eu îți zic ca nu merita, dai o groaza de bani pe un iPhone care e slăbuț, nu foarte bun pentru prețul uriaș, doar pentru ca e cunoscut și vai ai iPhone ești cineva nu merita sa plătești în rate.
Mai bine îți cumperi un Huawei, p30 lițe găsești la super preț și mult mult mai bun decât iPhone x, îți garantez eu pe orice vrei, sau p20 lițe daac a vrei mai ieftin, mate 20 lițe iar e f bun, Huawei face telefoane excelente în general dar și ieftine, merita 11 stele din 10.
Sau Samsung, acum sunt tot felul de telefoane, cum ar fi a30, și alte nebunii, dar prefer Huawei, ei fac telefoane și au preturile care trebuie pentru telefon.
Nu merita sa iei în rate iPhone x, atât îți spun, decizia e a ta
Eu sunt cu Samsung. Niciodata un telefon de buget de la vreo firma nu o sa bata un iPhone. Nu Huawei P30 Lite, nu P20 Lite sau Samsung A30. Nu au nicio sansa impotriva iPhone X, Xs sau Xr. Totusi, telefoanele care chiar fac de ras iPhone-urile sunt telefoanele Samsung din seria S10, Huawei P30 Pro, OnePlus 7 Pro. Telefoanele la pret similar, de la Samsung Huawei si OnePlus sunt cele care chiar ies in avans.
Când am spus p20 p30 lițe, nu ma refeream ca bate pe iPhone, alea au fost recomandate, dar p30 pro, sau Samsung s10 bate iPhone, te asigur, poate vor pierde la ecran puțin sau la sistem software, dar în schimb, rezistenta, procesor, iPhone cam pierde, plus prețul, prețul la iPhone e exagerat după părerea mea, ți am comparat cu Huawei, p30 e f bun și puternic, camerele sunt excelente și cât costa? Cuma 4000 cât iPhone? Nu cred, plus dovada clara, ca Apple e însetat de bani, nu ai cum sa îmi spui ca nu e asa.
Pai tocmai asra spun. Apple are numai produse la suprapreț. Si spuneam de P30 Prp si de S10 ca bat iPhone-ul la orice capitol. Per total, iPhone-ul totusi le bate doar la PROCESOR si la SOFTWARE, dar la restul, P30 Pro, S10 de orice fel, chiar si OnePlus 7 Pro sunt mult superioare.
Nu merita, daca vrei telefon de fite ia-ti-l, sunt multe telefoane pe piata foarte bune nu merita
Per total, Xs e cel mai buna, dupa care X, dupa Xr. Xs are cel mai nou procesor A12 Bionic, ecran de 120 Hz in sistem, FHD su functii Smart HDR noi pe camera duala, fata de Xr care are doar 1 camera sau X care are 2 fara Smart HDR. iPhone X e practic Xs, numai ca are procesorul de anul trecut ( A11 Bionic), fiind inca foarte bun si ii lipseste Smart HDR pe camera. In rest e idwntic cu Xs. iPhone Xr e telefonul " de buget " pentru Apple, la 750€, din care s-a "muscat din cascaval", ca sa fie putin mai ieftin. Ca deosebiri si asemanari fata de celelalte, Xr are procesorul cel mai nou/bun, A12 Bionic, de pe Xs, fiind mai puternic decat xel de pe iPhone X, dar in rest este mai slab decat ambele, avand un ecran mai mare dar HD LCD, in loc de FHD OLED (aproximative rezolutiile, la Apple numindu-se retina si super retina), o camera in loc de doua (ii lipseste camera telephoto, pentru zoom optic-fara pierdere de claritate) si aluminiu pe margini in loc de inox, cum e pe X si Xs. Daca iti doresti cel mai bun iPhone (nu telefon) existent, ia-ti un Xs. Eu asta as face daca mi-ar placea iPhone-urile. Dar sincer, daca vrei un telwfon cu adevarar bun, cu functii avansate, nu unul doar cu numele, și la SUPRAPREȚ, ia-ti un Samsung S10/S10+/S10 5G, la acelasi pret, in functie de model, pentru ca are mult mai multe de oferit si e cel mai bun pachet "all-in-one", fata de orice telefon. Sper ca macar o sa iei in considerare varianta mea, pentru ca (sper) ca iti dai seama ca stiu despre ce vorbesc.
Ba daca te dau banii afara din casa și vrei sa fii ultima fiță aștepți la toamna următorul iPhone
Dar eu zic sa te uiți la flagship-urile Android