Esti pedepsit sa stai numai in casa?
Ca la mall, la Orange, telecom, Vodafone, le au in display, si poti sa le vezi acolo.
Nu m-am gandit sa merg sa ma uit la unul Mulțumesc mult!
Diagonală de 6.5 inch - aproape cît o tabletă mică (mai puțin un deget lățime) sau ce obiect (organ) să-ți zic de 16, 5 cm?
Vorbesti fara sa cunosti.Android-ul vine prin sute de forme, nu exista un Android standard care ruleaza pe toate telefoanele.De exemplu One UI (de la Samsung) sau MIUI (de la Xiaomi), EMUI (de la HUawei) toate sunt diferite si sunt sigur ca daca ti-ai aloca putin timp ai gasi telefonul cu Android pentru tine.Adica vreau sa spun ca ai din ce alege fata de iOS
Este standard, nu-ti ofera nici o versiune de Android, ceva in plus fata de cealalta.
Este doar pur cosmetica, diferenta intre ele.
Nu vorbim acum de versiuni.
Ma refer la aceeasi versiune de Android, dar cum spui tu, miui Samsung s-a.m.d
Vezi ca nici tu nu cunosti?
Da diferenta pe care to u constati din poze este cosmetica, dar fiecare iti ofera ceva in plus fata de alta
MIUI are functii pe care cu siguranta nu le vei gasi pe Samsung Experience sau One UI siiiiii DEASEMENEA One UI are functii pe care MIUI si alte RON-uri nu le au
NU stiu daca stii, dar exista un Custom ROM (bazat pe Android 7 parca), care copie in intregime iOS, pana si Play Store-ul.
Nu stii despre ce vorbesti. Ca sunt iconitele schimbate? la asta te referi? play store e play store, si app store e app store. indiferent ce iconita are
Ce functionalitati in plus, iti ofera un custom rom, si nu ai putea face cu un rom original?
Adica sa schimbi volumu altfel? e tot volum? ca sunt aranjate alea in settings diferit? e tot settings si cu aceleasi functionalitati, n-o sa poti sa ii adaugi un app de citire a tensiunii arteriale spre exemplu, daca telefonul nu are acest senzor.
E aceeasi marie cu alta palarie.
Excluzand root, care probabil va veni si cu un mic miner bitcoin preinstalat sau ceva spyware
Vorbim strict de ios curat fara jailbreak, si Android curat fara root.
DD Amice esti varza.Intreaga interfata este schimbata si functii complet diferite. Cand zicem ca acel ROM este o replica identica ma refeream atat la interfata cat si la iconita. Diferenta fiind doar aplicatiile care apareau acolo
Si "Ce functionalitati in plus, iti ofera un custom rom, si nu ai putea face cu un rom original? " deci nu mai spune chestia asta vreodata Arata cat de dezinformat esti.
Atat iti spun pune mana pe un Xiaomi MI 6X si un XIaomi MI A2 (cele mai bune exemple pe care le pot da).MI 6X are MIIUI si MI A2 are Android curat.O sa vezi ca sunt zeci, daca nu sute de diferente.
Legat de root inca odata arati cat de dezinformat esti.Cum *** sa spui ca root-ul iti da mineri si spyware xDDDD Amice root-ul este doar un PROCES prin care poti modifica fisierele sistemului, root-ul nu este o aplicatie xD
Sa mai dai reply cand o sa vezi un full review MIUI 10 (cu Android Pie) si Android Pie stock, pana atunci sa nu mai dai reply
Asa si ce-ai in plus fata de efectele de tranzitie, si iconite diferite.
In afara de vizual. Camera ramane aceeasi, wifi gaeste la fel retelele, sa suni si sa pui telefonul la ureche, se face la fel, sa faci tethering la conexiunea de date e la fel. Led-ul daca ai led, o sa se aprinda la fel. Deci ce ai in plus? un meniu schimbat care te duce tot acolo unde te ducea si un Android stock? adica daca apesi pe wifi, te duce la wifi in ambele cazuri.
Si ai sa razi. O companie care vinde telefoane, cu Android, isi va asuma de fiecare data securitatea telefonului.
Si vei putea folosi oricand, o aplicatie de internet banking, sau google pay. Pe cand daca instalezi cine stie ce versiune care ai gasit-o pe nu stiu ce site, nu isi asuma nimeni nimic pentru ea. Mai ales google pay nu o sa te lase sa atasezi un card de credit sau debit. Banca nu o sa te lase sa folosesti internet banking-ul pe un rom facut de vreun indian, si care are si root.
Get a ducking life. Scoti telefonul din buzunar raspunzi, suni, foloesti internet banking, platesti cu el, si cam asta e.
https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-MIUI-and-Android poftim, miui este decat un launcher, o interfata, cum are si samsungul versiunea lor de laucher.
Mare expert trebuie sa fi :))
auzi, expert in telefoane. Pai ai dracu 12 13 ani. Tu nu il folosesti sa ai card pe el sau conturi de paypal, sau sa platesti cu el pe ebay, abia iti da mama ta 2 lei pentru un corn la scoala. Normal ca instalezi toate porcariile pe el :))
OK,deci esti mult mai prost decat credeam
Hai sa incepem cu ce ai in plus si daca tu zici ca MIUI si Samsung Experience (sau acum ONe UI) sunt doar niste launchere esti extrem de prost )
1. Gesturi
2. PIP
3. Autofill
4. AI Features
5. Screen recorder incorporat
6. Quick Ball
7. MIUI Lab
8. MI Account
9. XiaoAI (nu este disponibila chiar pe toate telefoanele, dar in special pe flagship-uri) care este un asistent vocal
10. Car mode
11. Mint browser
12. Paytm QR
13. O optimizare MUUUULT mai buna decat cea a unui Android stock
14. (asta doar pentru telefoanele Xiaomi) Securitate mai mare in cazul unui furt, unde telefonul nu mai poate fi resetat din recovery
Si poate mai sunt si altele, dar nu-ti pot spune acum pentru ca telefonul meu care ruleaza MIUI (Xiaomi Redmi 4X) este spart, ldar banuiesc ca ai inteles.
Pe langa asta, am 15 ani si da sunt expert cel putin fata de tine, nici nu mai vorbim. Daca tu ai ajuns sa zici ca root-ul iti da mineri xDDD Este clar
Tu nu ai habar sa flash-uiesti un zip si vi sa te iei in gura cu mine aici xDD
Tot ce ai numerotat tu acolo mai sus, se poate lua si de pe google play, screen recorder ****, mint browser care habar nu am ce e si de ce mi-ar trebui, ca am deja chrome si firefox
miui lab quick ball, astea imi trebuiesc? trebuie sa le instalez si eu? sau pot trai fara ele?
car mode am si eu,
autofill am si eu stock
Si da, poti avea mineri pe un rom care il iei si nu stiu cine l-a compilat.
Si da banca si pay-ul de la google nu te lasa sa platesti sau sa mai folosesti aplicatii pentru plata, tocmai pentru ca sistemul nu mai este sigur, dupa ce e rutat.
Amice daca o dam pe asa cam tot ce ar fi special si pe iOS putem sa luam de pe Play Store, dar tu mi-ai cerut sa-ti zic ce MIUI are si Android stock nu. Legat de ce ai spus ca poti trai si fara MIUI Lab si Quick ball...mai gandesti sau? Daca mergem pe ideea ta poti trai si cu un telefon cu butoane nu? La urma urmei poti vorbi la el si sa stai pe Facebook, mess, MIUI Lab si Quick ball au rolul de a-ti usura experienta de utilizare
Ba nu stiu cati au avut problema cu minerii in ROM dar eu nu am auzit pe nimeni sa se planga de asa ceva D
Si banca sau G Pay nu te lasa sa folosesti aplicatiile respective cat timp telefonul are root pentru a evite omenii idioti care au root si dau allow tutror aplicatiilor.Adica pe bune, cat de idiot sa fi sa dai allow la root unei aplicatii de care nu sti nimic si nu ai nicio treaba cu ea? Iti zic eu ca poate nu sti, cand ai root (indiferent de la cine :Magisk, SuperSU) in momentul in care o permisiune iti cere accesul la root ai abilitatea de alege daca ii dai root sau nu
Nu sunt amicul tau, tu ai 15 ani si eu 31. daca ma chinuiam mult puteam sa-ti fiu tata.
Nici nu erai tu nascut, cand a aparut Android.
Android-ul in sine poate fi hack-uit usor. Si cel basic. Poti sa iei aptoide, si sa iei aplicatii care nu sunt oficiale pe google play, Si nici nu poti verifica build-ul, pentru ca tu nu stii sa te uiti la o aplicatie, sa o vezi pe cod, cum a fost scrisa. Ca nu stii.
Mai ales pe root.
Pe root ai un build custom, care nu vine de la producator, si nu stii de cine e facut. Este foarte simplu sa iei o aplicatie, si sa ii mai scrii 2 linii de cod acolo, dar diferenta intre un Android stock si root, este ca pe Android stock, ii poti da kill la aplicatie, In schimb, la un build custom cu root, poti sa scrii alea 2 comezi, direct in sistem, si poti sa-i dai si reset si hard reset, ca build-ul e acelasi, nu vei rezolva nimic.
Si da, poti face un build de Android cu root, si sa ascunzi miner in el, si sa-l pui pe xda developers, si il iau prostii de acolo. E de ajuns 1000 de telefoane sa il downloadeze, si iti fac si bani, si nici nu o sa stii ca il ai instalat.
Poate nu am fost eu nascut cand a aparut Android-ul, dar tot stiu mai multe decat tine la acest capitol
Interesant... spui ca o aplicatie de pe Aptoide poate hack-ui Android...i-auzi
"cu root, poti sa scrii alea 2 comezi, direct in sistem, si poti sa-i dai si reset si hard reset, ca build-ul e acelasi, nu vei rezolva nimic" s-a inventat TWRP
Legat de ultima faza....sunt curios daca au patit mai mult de 100 persoane chestia asta )) Pe bune acum toata lumea ia Custom ROM-uri de pe XDA si nimeni nu a avut astfel de probleme. Ca sa nu mai zic ca sunt sigur ca cei de la Lineage OS,AEX, CrDroid, Pixel Experience sau multe alte ROM-uri populare care sunt pe XDA ascund minerii, mai ales in vedere ca aproape toate Custom ROM-urile pe care le-am vazut sunt Open Source, chiar si port-urile
Adrian_Rosca_2000 întreabă: