Pana nu incerci nu iti dai seama. Iphone 6s inca e telefon bun deci nu o sa ai probleme cu el.Si cu obisnuinta, eu am incercat si l-am urat.In schimb am prieteni care il iubesc dupa ce au venit de pe Android. Depinde de tine.
Yep, am detinut unul, merge super bine, rareori se blocheaza, bateria tine atat de mult, tine cam putin, in rest.e chiar bun, si da, te obisnuiesti rapid cu un iPhone, mai ales 6s fiind unul micut si placut de tinut in mana. Sarbatori fericite!
Am vazut iphone 6s folosit vreo 3 ani, mergea super ok, in concluzie merita cumparat, e si la oferta la 1500 de ron
Eu am iph 6 s si este foarte bun. Insa cam toata bateria acestui telefon tine maxim o zi. Deci, nu prea iti recomand Apple
Eu am folsosit 6s numai o saptamana. Bine, a fost primul iphone achizitionat. Eu obisnuit numai cu telefoane Android. Nu am reusit sa ma obisnuiesc cu meniul greu de inteles. Si mi se tot deconecta de la icloud sau nu stiu de ce tot aparea "nu s-a putut conecta iphone-ul" si imi recomanda un service autorizat.
Am iph 6s de 3 ani...este o investiție foarte buna.
După atâția ani telefonul merge perfect, nu am avut niciodată probleme.
MDa toate reply-urile vin de la fani iPhone...
Nu acum in 2018 nu prea se mai merita.Da cu soft-ul inca se tine bine, dar hardware-ul deja a incepout sa moara si sa devina vechi.
Daca vrei un iPhone eu iti sugerez iPhone 7
Cänd ți-e prea bine...cauți ceva nou.
Dacă ai nervi buni cumpără.
O să vezi așa ce inseamnă "prostia se plătește".