Nu, e acelasi lucru.
Insa daca vii cu 9V, fie il arzi pe loc, fie se arde cablul incarcatorului, treptat, dupa un numar de folosiri. (pentru inceput o sa observi ca se "rumeneste", va prinde culoare maro-caramizie langa transformator)
Atentie! Suporta. Pe un review scrie ca incarcatorul trebuie sa aiba 1, 55 A si 5 V. Daca pui 9-12 V risti sa-l arzi.
Nu da raspunsuri la care nu te pricepi! Se poate strica un telefon si nu-l platesti tu. Pune in al tau 9-12 V. Bateria se incarca mai repede cu amperaj mai mare nu cu voltaj mai mare! Invata fizica si apoi raspunzi!
Funcția Fast Charging la majoritatea modelelor Samsung, LG, Huawei și Sony (astea le-am avut sau văzut) necesita amperaj circa 2-2.1 A
și 4.5 sau 5V.
Daca incarcatorul meu are 5.2 v si 2a are ceva?
Nu are chiar nimic, insa aceea e incarcare normala, nu rapida.
Dureaza in consecinta mai mult pana se incarca, decat un telefon ce suporta incarcare rapida.
Si daca de la producator a venit cu acel cablu,...
NU e bine sa cumperi alt cablu cu numar mai mare de volti si amperi.
Nu e venit de la producator, cel de la producator e de 5v si 2 a dar sunt doar curios daca acei 0.5 v in plus afecteaza, e foarte putin
Multumesc pentru raspuns
Nu, e acelasi lucru.
Insa daca vii cu 9V, fie il arzi pe loc, fie se arde cablul incarcatorului, treptat, dupa un numar de folosiri. (pentru inceput o sa observi ca se "rumeneste", va prinde culoare maro-caramizie langa transformator)
Din ce stiu eu tehnologia fast charge incarca la alta tensiune undeva intre 9-12 V daca nu ma insel, depinde de incarcatoare... J5 nu are incarcare fast.
SecretDarky întreabă:
anonim_4396 întreabă: