Aoleu,dc e mai bun ca are camera de 12 mp?)se compara vreodata qualcomm cu nVIDIA tegra 3? si in teste e cel mai bun display la ora actuala va pup, pa, pa
Bună!
CATEGORIC Sony Xperia acro S, deoarece este mai performant dpdv tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4781&idPhone2=4563#results
Toate cele bune.
ERATĂ :
"CATEGORIC LG Optimus 4X HD P880" ( în loc de Sony Xperia acro S )...
Din GRABĂ am citit procesor Quad-core 1.5 GHz la Sony Xperia acro S, în loc de Dual-core 1.5 GHz.
EVIDENT că LG Optimus 4X HD P880 este mai bun decât Sony Xperia acro S deoarece ARE : display mai mare, Corning Gorilla Glass, 1 GB în plus la memoria internă ( user available ), HSDPA 21 Mbps, procesor Quad-core de 1.5 GHz, baterie mult mai BUNĂ /puternică, etc.
Aoleu,dc e mai bun ca are camera de 12 mp?)se compara vreodata qualcomm cu nVIDIA tegra 3? si in teste e cel mai bun display la ora actuala va pup, pa, pa
Imi puteti argumenta dc este mai bun Sony? am vazut ca LG are procesorul mai mare..cu toate ca si eu preferam Sony nu stiu de ce dar este peste LG asa mi se pare mie..cine argumenteaza cel mai bine are funda!
Deci este mai bun Sony xperia acro s? de ce este mai bun? vistula daca imi raspunzi concret ai inca o funda de la mine
Gata voicu esti cel mai tare curcan funda de la varuu...ce sa stie nemancatii astia nu?
Da ma dar am dreptate, acro s e mai bun doar la camera